Αθλητισμός

Μπασρέμ Σραρφί: Οι Γάλλοι τον στέλνουν στον ΠΑΟΚ

Μπασρέμ Σραρφί: Οι Γάλλοι τον στέλνουν στον ΠΑΟΚ
Μπασρέμ Σραρφί: Τα Γαλλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Τυνήσιο μεσοεπιθετικό της Νις.

Μπασρέμ Σραρφί: Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν βάλει μπροστά τις μηχανές για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας. Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει ζητήσει την απόκτηση ενός επιθετικού και ενός παίκτη για το χώρο του κέντρου. Ωστόσο δεν θα έλεγε όχι και σε ποιοτική ενίσχυση σε άλλες θέσεις. Το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει κλείσει το ρόστερ του, τον εμπλέκει σε πολλά μεταγραφικά σενάρια στην Ευρώπη.

Ένα από αυτά προέρχεται από την Γαλλία. Εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο το όνομα του Τυνήσιου μεσοεπιθετικού της γαλλικής Νις, Μπασρέμ Σραρφί, το οποίο εμπλέκεται σε σενάριο πιθανής μεταπήδησής του στον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή 22 ετών, αριστεροπόδαρο, ο οποίος κυρίως αγωνίζεται στη θέση του επιτελικού μέσου, αλλά έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και στα άκρα της επίθεσης.

Μπασρέμ Σραρφί: Για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ γράφουν στην Γαλλία

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο ποδοσφαιριστής, τον οποίο απέκτησε η Νις πέρσι το καλοκαίρι από ομάδα της Τυνησίας είναι πιθανό να αποχωρήσει από τη γαλλική ομάδα. Μέχρι πριν από λίγο καιρό η ομάδα του διαπραγματευόταν το ενδεχόμενο πώλησής του στη Ναντ, ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις «ναυάγησαν» και, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στο παιχνίδι της απόκτησής του είναι και ο ΠΑΟΚ.

«Μετά από ανεπιτυχείς συζητήσεις με τη Ναντ, ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με άλλες δύο ομάδες της Ligue 1. Ωστόσο, αν και με αυτές οι συζητήσεις δεν οδηγηθούν σε συμφωνία, ο παίκτης θα μπορούσε να μεταπηδήσει στη Σπόρτινγκ ή στον ΠΑΟΚ», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα. Ο Μπασρέμ Σαρφί είχε πέρσι 25 συμμετοχές και ένα γκολ με τη Νις σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments