Αθλητισμός

Super League: Πρώτο φαβορί ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες

Super League: Πρώτο φαβορί ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες
Super League: Ο ΠΑΟΚ είναι το πρώτο φαβορί για να υπερασπιστεί τον τίτλο του για τη φετινή σεζόν, σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες.

Super League: Μόλις μια εβδομάδα μένει για την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος και οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν κατασταλάξει στις αποδόσεις τους για το φαβορί του πρωταθλήματος της σεζόν 2019-2020. Ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που θεωρείται φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, γι’ αυτό και έχει τη χαμηλότερη απόδοση, με τον Ολυμπιακό να ακολουθεί από πολύ κοντά. Πιο συγκεκριμένα, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, οι στοιχηματικές δίνουν τον ΠΑΟΚ σαν φαβορί με τις αποδόσεις στη Bwin να είναι 2.05 για τους πρωταθλητές Ελλάδας και 2.10 για τους «ερυθρόλευκους».

Τρίτη κατά σειρά σε απόδοση βρίσκεται η ΑΕΚ με 12.00, και ακολουθούν Άρης με 36.00 και Παναθηναϊκός με 51.00. Σε ανάλογες τιμές κυμαίνονται οι αποδόσεις και στις υπόλοιπες εταιρίες. Όσον αφορά ο φαβορί για πρώτο σκόρερ της νέας Super League, εκεί τα πράγματα είναι πολύ πιο οριακά αφού οι Τσούμπα Άκπομ και Γιουσέφ Ελ Αραμπί ξεκινούν από την ίδια αφετηρία, πληρώνοντας 4,5 φορές το ποσό του στοιχηματισμού στη Bwin.

Η νέα Super League, λοιπόν, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον αφού η ψαλίδα είναι μικρή και ο ΠΑΟΚ να δώσει μεγάλη μάχη να διατηρήσει τα σκήπτρα του απέναντι στον ενισχυμένο Ολυμπιακό. Οι υπόλοιπες ομάδες φαίνεται να ακολουθούν από μεγάλη απόσταση και πολύ δύσκολα μπορεί κάποια να απειλήσει τους Θεσσαλονικείς και τους Πειραιώτες.

paok

OPEN TV: Σκέψεις για Super League 1 και Super League 2

Επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ η ΕΡΤ έδωσε αρκετά χρήματα για να εξασφαλίσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα αρκετών ομάδων της Super League. Παράλληλα, είχε εξασφαλίσει τους αγώνες όλων των ομάδων της Super League 2. Λίγο πριν τις εκλογές η κρατική τηλεόραση έφτασε μια ανάσα από το να έχει υπό την τηλεοπτική της στέγη τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ, αλλά και τους Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Άρη και ΟΦΗ.

Με τη νέα κυβέρνηση τα πράγματα άλλαξαν ριζικά. Η ΕΡΤ πρότεινε μεγάλες μειώσεις στις ομάδες με αποτέλεσμα κάποιες από αυτές να επιστρέψουν στην NOVA. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Παναθηναϊκός. Ωστόσο υπάρχουν αρκετοί σύλλογοι που ακόμα δεν έχουν πετύχει κάποια συμφωνία. Την ίδια στιγμή με τις μειώσεις που έχει προτείνει η ΕΡΤ, δύσκολα θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο Ιβάν Σαββίδης εκτός από τον ΠΑΟΚ, έχει δείξει πως ενδιαφέρεται για το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Τα προηγούμενα χρόνια είχε δώσει μεγάλες χορηγίες στην Super League και δεν αποκλείεται να κάνει κάτι ανάλογο από άλλη θέση. Ο γνωστός επιχειρηματίας δέχεται πιέσεις από τους ανθρώπους του καναλιού προκειμένου να γίνει ένα δυναμικό μπάσιμο στο κομμάτι των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν ομάδες χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο, ενώ άλλες δύσκολα θα δεχτούν το ψαλίδι της ΕΡΤ. Χωρίς τηλεοπτική στέγη βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, ο Άρης (που δύσκολα θα συμφωνήσει με το OPEN TV λόγω Σαββίδη), ο ΟΦΗ, ο Ατρόμητος, ο Παναιτωλικός, η Ξάνθη και η Λαμία, που έχουν υπογράψει διετές συμβόλαιο με την ΕΡΤ, αλλά κινδυνεύουν να υποστούν μεγάλη μείωση.Μάλιστα, υπάρχει και η σκέψη για συνεργασία με τη Super League 2, που επίσης απειλείται με μεγάλη μείωση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments