Αθλητισμός

Ούγκο Κάιπερς: Ο Μοντεστό τον στέλνει στην Αζαξιό

Ούγκο Κάιπερς: Ο Μοντεστό τον στέλνει στην Αζαξιό
Ούγκο Κάιπερς: Ο Βέλγος επιθετικός αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Αζαξιό μετά από μεσολάβηση του Φρανσουά Μοντεστό.

Ούγκο Κάιπερς: Ο Βέλγος επιθετικός εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του πριν από δυο χρόνια με τη φανέλα του Εργοτέλη. Τότε προσέλκυσε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ που κινήθηκε για την απόκτηση του. Ο παίκτης δεν τα βρήκε με τους “κιτρινόμαυρους” παρά τις πιέσεις που δέχτηκε από την πλευρά της Κρητικής ομάδας. Τελικά φέτος το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, ταξίδεψε με την ομάδα στο βασικό στάδιο τις προετοιμασίας.

Οι εμφανίσεις του στα φιλικά παιχνίδια δεν ήταν αρκετές για να πείσουν τον Πέδρο Μαρτίνς ότι αξίζει μια ευκαιρία στο ρόστερ της ομάδας. Την ίδια στιγμή υπάρχει πληρότητα στις θέσεις της γραμμής κρούσης και έτσι ο νεαρός περισσεύει. Ο Πορτογάλος τεχνικός τον “έκοψε” πριν το τέλος της προετοιμασίας και εδώ και καιρό αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αρκετές ομάδες από τη Super League έχουν δείξει ενδιαφέρον, ωστόσο ο ίδιος, αλλά και ο Ολυμπιακός προτιμάνε μια ομάδα στο εξωτερικό.

Ούγκο Κάιπερς: Οδεύει προς Γαλλία

Ο χρόνος περνάει και ο νεαρός σέντερ φορ δεν είχε βρει μια ομάδα που να καλύπτει τα θέλω του. Τότε ανέλαβε δράση ο Φρανσουά Μοντεστό. Ο Γάλλος έχει πολλές επαφές στην πατρίδα του και κατάφερε να τις χρησιμοποιήσει προς όφελος του Κάιπερς. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μίλησες με πολλές ομάδες και τελικά βρήκε πρόσφορο έδαφος στην Αζαξιό. Η Γαλλική ομάδα εμφανίστηκε θετική στο ενδεχόμενο να κάνει δικό της τον παίκτη.

Φυσικά, δεν μιλάμε για πώληση, αλλά για δανεισμό του Κάιπερς στην Γαλλική ομάδα. Με τη βοήθεια του Μοντεστό οι διαδικασίες έγιναν γρήγορα και τις επόμενες μέρες ο 22χρονος επιθετικός θα ανακοινωθεί από τη νέα του ομάδα. Οι άνθρωποι της ομάδας θα τον παρακολουθούν στενά καθώς πιστεύουν πως όταν αποκτήσει εμπειρίες στο εξωτερικό θα μπορέσει να επιστρέψει έτοιμος να διεκδικήσει μια θέση στο αρχικό σχήμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments