Ελλάδα

Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Κύρτσο

Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Κύρτσο
Ο Γιώργος Κύρτσος ανακοίνωσε ότι βγαίνουν στο «σφυρί» τρία ακίνητα, λόγω χρεών τα οποία απέκτησε από την δωρεών διανεμόμενη εφημερίδα CityPress.

Τρία ακίνητα που είχε κληρονομήσει από τον πατέρα του το 1955 όταν ο ίδιος ήταν μόλις 3 ετών ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κύρτσος βγαίνουν σε πλειστηριασμό. Ο λόγος για τον οποίο τα ακίνητα βγαίνουν τελικά σε πλειστηριασμό είναι τα χρέη που πρέπει να καλύψει και τα οποία απέκτησε από την δωρεών διανεμόμενη εφημερίδα CityPress που είχε υπό την ιδιοκτησία του. Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος με μήνυμα του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ωστόσο καταλήγει με ένα πολύ αισιόδοξο μήνυμα για την εξέλιξη του Τύπου. «Η δημιουργία πολλές φορές κοστίζει αλλά πάντα αξίζει!»

«Ρυθμίζονται οφειλές μου με τον εκπλειστηριασμό 3 ακινήτων που κληρονόμησα από τον πατέρα μου το 1955,σε ηλικία 3 ετών. Χρέη κυρίως της δωρεάν διανεμόμενης City Press που έγραψε ιστορία στον Τύπο αλλά έπεσε θύμα της κρίσης. Η δημιουργία πολλές φορές κοστίζει αλλά πάντα αξίζει!», ανέφερε στο tweet του ο Γιώργος Κύρτσος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments