Αθλητισμός

Άρης: Όλα δείχνουν… NOVA

Άρης: Όλα δείχνουν… NOVA
Άρης: Πιέζει η ΕΡΤ να ρίξει τα χρήματα που θα λάβει για τα τηλεοπτικά με αποτέλεσμα οι Θεσσαλονικείς να οδεύουν προς το συνδρομητικό.

Άρης: Σε λίγες μέρες ξεκινάει το πρωτάθλημα της Super League 1 και πέντε ΠΑΕ παραμένουν εκτεθειμένες στο θέμα των τηλεοπτικών τους συμβολαίων. Άρης, Ατρόμητος, Λαμία, Ξάνθη και Παναιτωλικός βρίσκονται σε διαπραγμάτευση με την κυβέρνηση, η οποία έχει καταρχάς λάβει απόφαση για μείωση ύψους 45%, κάτι που προφανώς δεν αποδέχονται οι σύλλογοι.

Το επιχείρημα των ΠΑΕ είναι ότι η σχετική σύμβαση έχει υπογραφεί από πέρσι τόσο από την ΕΡΤ, όσο και από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος. Στον αντίποδα, η ΕΡΤ ισχυρίζεται πως από τη στιγμή που έχει αποχωρήσει ο Παναθηναϊκός από τη συμφωνία, αυτή καθίσταται άκυρη.

Μέσα στις μέρες θα κατατεθεί νέα πρόταση από την ΕΡΤ, η οποία θα προβλέπει μείωση 30%, με τον δημόσιο φορέα να ελπίζει πως η αλλαγή του ποσοστού θα πείσει τις ΠΑΕ, ώστε να υπογράψουν. Στην ισχυρότερη θέση όλων φαίνεται πως βρίσκεται ο Άρης, ο οποίος έχοντας πρόταση από τη NOVA, κρατάει πιο σκληρή στάση απαιτώντας οι ετήσιες απολαβές του να ξεπερνούν τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Live Sport ο Άρης δέχεται πολλές πιέσεις από την ΕΡΤ για να μειώσει κατά 30% το ποσοστό του. Με αποτέλεσμα να… πέφτουν τα χρήματα σε αυτά που προσφέρει η NOVA, τα οποία μάλιστα είναι εγγυημένα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα και ο Άρης αναμένεται να αλλάξει τηλεοπτική στέγη και να καταλήξει στο συνδρομητικό κανάλι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments