Αθλητισμός

Βαγγέλης Μάντζαρης: Οριστική η επιστροφή του στην Εθνική – Κόπηκε ο Μήτογλου

Βαγγέλης Μάντζαρης: Οριστική η επιστροφή του στην Εθνική – Κόπηκε ο Μήτογλου
Βαγγέλης Μάντζαρης: Ο 30χρονος γκαρντ της Ούνικς Καζάν επιστρέφει οριστικά στην προεπιλογή της Εθνικής Ανδρών. Δεν συνεχίζει ο Ντίνος Μήτογλου.

Βαγγέλης Μάντζαρης: Μπορεί να “κόπηκε” πριν από λίγες ημέρες, αλλά θα επιστρέψει στην προεπιλογή της Εθνικής ο 30χρονος γκαρντ της Ούνικς Καζάν. Όπως ενημέρωσε πριν από λίγο η ΕΟΚ, ο Βαγγέλης Μάντζαρης είναι ο εκλεκτός του Θανάση Σκουρτόπουλου για την αντικατάσταση του Γιάννη Αθηναίου, ο οποίος υπέστη ρήξη προσθίου χιαστού στο χθεσινό φιλικό με τη Σερβία στο ΟΑΚΑ. Παράλληλα, η Ομοσπονδία ενημέρωσε το ότι ο Ντίνος Μήτογλου δεν θα συνεχίσει στην Εθνική. Ο νεαρός φόργουορντ του Παναθηναϊκού αποχαιρέτισε τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και θα ενσωματωθεί σε λίγες ημέρες στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού.Τέλος, αύριο αναμένεται να υπάρχουν νεότερα για την κατάσταση του Κώστα Σλούκα, που θα μείνει στην Αθήνα ώστε να συνεχίσει το εντατικό πρόγραμμα θεραπείας, με στόχο να προλάβει το Παγκόσμιο της Κίνας.

Η ενημέρωση της ΕΟΚ για Μάντζαρη, Μήτογλου και Σλούκα:

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης αποτελεί την επιλογή του Θανάση Σκουρτόπουλου για να αντικαταστήσει τον Γιάννη Αθηναίου στην δωδεκάδα της Εθνικής Ανδρών που θα ταξιδέψει για την Κίνα. Ο Μάντζαρης ουσιαστικά απουσίασε για τρεις μέρες από την ομάδα και επιστρέφει μετά το νέο κάλεσμα που δέχτηκε στην επικοινωνία με τον προπονητή της Εθνικής στην οποία εξέφρασε την μεγάλη του επιθυμία να επανενταχθεί στις τάξεις της ομάδας.

Ήδη από το πρωί έχει κινήσει τις διαδικασίες για να προλάβει να ετοιμάσει τα χαρτιά του και να είναι παρών στην αναχώρηση της Τετάρτης (21/8).

Ο τελευταίος παίκτης που αποχαιρέτισε την ομάδα ήταν ο Ντίνος Μήτογλου, ο οποίος με την συμμετοχή του στο «Ακρόπολις – Eurobank» ολοκλήρωσε την προσπάθειά του και την ενεργή και ουσιαστική συμβολή που είχε μέχρι τώρα στην προετοιμασία.

Στην Αθήνα θα μείνει συνεχίζοντας τις εντατικές καθημερινές θεραπείες ο Κώστας Σλούκας, για τον οποίο αύριο αναμένεται νέα απεικόνιση της κατάστασής του, θα υπάρχει καθημερινή παρακολούθηση της εξέλιξης και θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments