Αθλητισμός

Όσκαρ Τρέχο: Παραμένει “ζωντανή” η υπόθεσή του για τον Ολυμπιακό

Όσκαρ Τρέχο: Παραμένει “ζωντανή” η υπόθεσή του για τον Ολυμπιακό
Όσκαρ Τρέχο: Τα δεδομένα για την υπόθεση που δεν θα πρέπει να θεωρείται... τελειωμένη για τον Ολυμπιακό.

Όσκαρ Τρέχο: Τα δεδομένα δεν είναι υπέρ του Ολυμπιακού, αλλά η υπόθεση δεν έχει βγει εντελώς εκτός πλάνου για τους “ερυθρόλευκους”, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει δημοσίευμα από το “Φως των Σπορ”. Πάντως, απ’ ότι φαίνεται, η Ράγιο Βαγιεκάνο κάνει πράξη τα λεγόμενά της, αυτά που ισχυριζόταν το προηγούμενο διάστημα ότι τον υπολογίζει κανονικά στην προσπάθειά της να επιστρέψει στην Primera Division. Τρανό παράδειγμα είναι ότι το Σάββατο που μας πέρασε, ο 31χρονος έπαιξε βασικός στο 2-2 με τη Μιράντες, στην πρεμιέρα της Σεγούντα Ντιβισιόν. Ο Τρέχο πάντως, παρότι αγωνίζεται και υπολογίζεται από τη Ράγιο, δεν έχει αλλάξει στάση και επιθυμεί να αποχωρήσει από τη Μαδρίτη. Μπορεί η υπόθεσή του να παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες, αλλά όσο ο παίκτης θα διατηρεί την επιθυμία αποχώρησης, τόσο θα υπάρχουν ελπίδες για τον Ολυμπιακό.

Το “όχι” του Ολυμπιακού για Γκερέρο

Ομάδα του εξωτερικού και, συγκεκριμένα, από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, ενδιαφέρθηκε για τον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, σύμφωνα με τη «Sportday». Η ομάδα που φέρεται να τον είχε στη λίστα της, μάλιστα, φρόντισε να κάνει κρούση στους Πειραιώτες, ώστε να συζητήσουν το ενδεχόμενο μετακίνησής τους, χωρίς όμως η υπόθεση τελικά να προχωρήσει. Το θέμα δεν είχε ιδιαίτερη εξέλιξη κυρίως, επειδή ο Ισπανός επιθετικός είναι βασικός στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς αυτή τη στιγμή και θα ήταν ριψοκίνδυνο αυτή την εποχή να έφευγε. Αν αποχωρούσε, θα σήμαινε ότι ο Ολυμπιακός θα έπρεπε να ψάξει για αντικαταστάτη, με το σύλλογο που εκδήλωσε ενδιαφέρον, μάλιστα, να έχει αναφέρει, ότι ο Γκερέρο ήταν ιδανικός για την κάλυψη κενού παίκτη που έχασαν λόγω τραυματισμού. Στην ελληνική ομάδα… δε συγκινήθηκαν, όμως, στο τέλος.

Παράλληλα, παραμένει στα υπόψιν της Σέλτικ ο Ομάρ. Μπορεί το ενδιαφέρον της Σέλτικ για τον δεξιό μπακ του Ολυμπιακού να μην είναι τόσο ζωηρό όσο πριν από λίγο καιρό, αλλά σύμφωνα με δημοσιεύματα δεν έχει ατονήσει εντελώς. Το Sportime αναφέρει ότι οι Κέλτες ναι μεν έχασαν την ευκαιρία να αγωνιστούν στους ομίλους του Champions League, όμως υπάρχει η προοπτική των ομίλων του Europa League. Και αν καταφέρουν να προκριθούν, τότε είναι πιθανό να κάνουν κίνηση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments