Αθλητισμός

Άμπελ Φερέιρα: Στο μυαλό του και οι ενδεχόμενες πωλήσεις

Άμπελ Φερέιρα: Στο μυαλό του και οι ενδεχόμενες πωλήσεις
Άμπελ Φερέιρα: Ο Πορτογάλος κόουτς περιμένει ενισχύσεις αλλά έχει κατά νου το γεγονός πως μπορεί να υπάρξουν και πωλήσεις - έκπληξη.

Άμπελ Φερέιρα: Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έχει πολλά πράγματα να σκεφτεί ενόψει του τελευταίου δεκαημέρου του Αυγούστου, που… παραδοσιακά είναι “καυτό” για τις ομάδες που παίζουν δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι. Η πρώτη προτεραιότητα είναι φυσικά τα ματς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, την οποία ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να… κάνει στην άκρη, παίρνοντας το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League. Παράλληλα όμως, στο μυαλό του Πορτογάλου κόουτς υπάρχουν και τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, ο Ιβάν Σαββίδης προτίθεται να κάνει δυνατές μεταγραφές, ώστε να ισχυροποιήσει, στο φινάλε της προθεσμίας, το ρόστερ της ομάδας. Παράλληλα όμως, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τρέξουν και τα ζητήματα των αποχωρήσεων, τα οποία ίσως συνοδεύονται και με πωλήσεις – έκπληξη.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Sportday, το κεφάλαιο των μεταγραφών παραμένει ανοικτό στον ΠΑΟΚ και το μόνο σίγουρο είναι ότι όπως παραδοσιακά συμβαίνει στα τέλη Αυγούστου, θα έρθουν σημαντικοί ποδοσφαιριστές. Όμως θα υπάρξουν κι αποχωρήσεις. Ο Φερέιρα έχει άποψη για το ρόστερ και σίγουρα θα φύγουν παίκτες που δεν έχουν βρει ρόλο και θέση. Δεν αποκλείονται εκπλήξεις, ενώ υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να γίνουν και πωλήσεις. Οι Ζαμπά, Πασχαλάκης και Πέλκας είναι τρεις παίκτες που μπορούν να φέρουν προτάσεις κι ανάλογα με το ύψος των χρημάτων, να παρθούν αποφάσεις.

Κλείνει τα ανοιχτά μέτωπα ο Σαββίδης

Τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τον σύλλογο συζήτησε με τους επιτελείς του ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος βρέθηκε χθες στη Θεσσαλονίκη. Ο ισχυρός άνδρας του «δικεφάλου του Βορρά» ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στις ανοιχτές υποθέσεις της ομάδας σε μεταγραφικό και αγωνιστικό σχεδιασμό. Μάλιστα, δήλωσε την εμπιστοσύνη που διατηρεί απέναντι στους Αμπέλ Φερέιρα και Μάριο Μπράνκο, ώστε να συνεχίσουν ανενόχλητοι το έργο τους και να μην επηρεαστούν λόγω του αποκλεισμού από τον Άγιαξ.

Επιπλέον, συζητήθηκε το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πάνε στο OPEN. Μετά τη σύσκεψη ο Ιβάν Σαββίδης αναχώρησε για διακοπές με την οικογένειά του και θα επιστρέψει για να παρακολουθήσει από κοντά τα ματς με Παναιτωλικό, Σλόβαν Μπρατισλάβας και Πανιώνιο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments