Αθλητισμός

Ιβάν Σαββίδης: Φήμες για νέα μεταγραφική “βόμβα” στον ΠΑΟΚ αν προκριθεί

Ιβάν Σαββίδης: Φήμες για νέα μεταγραφική “βόμβα” στον ΠΑΟΚ αν προκριθεί
Ιβάν Σαββίδης: Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ φέρεται έτοιμος να πυροδοτήσει μια μεταγραφική «βόμβα» αν οι Θεσσαλονικείς προκριθούν στους ομίλους του Europa League.

Ιβάν Σαββίδης: Ο ΠΑΟΚ έδωσε μια πολύ μεγάλη μάχη για να προκριθεί στον play off γύρο των προκριματικών του Champions League, αλλά η ήττα από τον Άγιαξ (3-2) στην Ολλανδία έβαλε τέλος στο όνειρο του «Δικεφάλου του Βορρά» να προκριθεί στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία του. Ωστόσο, το Ευρωπαϊκό ταξίδι δεν τελειώνει για τους πρωταθλητές που θα συμμετάσχουν στα play off του Europa League. Οι «ασπρόμαυροι» έχουν σαφώς πιο εύκολο έργο κόντρα στην Σλοβαν Μπρατισλάβας.

Φυσικά, οι Σλοβάκοι δεν πρέπει να υποτιμηθούν σαν ομάδα, καθώς είναι πρόσφατο το παράδειγμα της Έστερσουντ, η οποία από το πουθενά είχε αφήσει εκτός ομίλων τον ΠΑΟΚ πριν από μερικά χρόνια. Σε περίπτωση που δεν συμβεί κάποια έκπληξη, η πρόκριση στους ομίλους του Europa League δεν θα είναι το μόνο «δώρο» για τον ΠΑΟΚ. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με τη «Sportday», ο Ιβάν Σαββίδης σκέφτεται να πυροδοτήσει μια μεταγραφική «βόμβα» στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Κάτι που το έχει κάνει ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν, με χαρακτηριστικότερες περιπτώσεις την απόκτηση των Μπερμπάτοφ, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο. Όπως αναφέρει το εν λόγω Μέσο, ο ΠΑΟΚ ναι μεν αντιμετωπίζει κάποια θέματα με το Financial Fair Play, αλλά αυτό δεν θα σταθεί εμπόδιο να κλείσει το deal με φορ πρώτης γραμμής. Βέβαια, όλα αυτά θα έχουν ισχύ μόνο εάν ο «Δικέφαλος του Βορρά» καταφέρει να προκριθεί στους ομίλους του Europa League.

Μπασρέμ Σραρφί: Οι Γάλλοι τον στέλνουν στον ΠΑΟΚ

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν βάλει μπροστά τις μηχανές για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας. Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει ζητήσει την απόκτηση ενός επιθετικού και ενός παίκτη για το χώρο του κέντρου. Ωστόσο δεν θα έλεγε όχι και σε ποιοτική ενίσχυση σε άλλες θέσεις. Το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει κλείσει το ρόστερ του, τον εμπλέκει σε πολλά μεταγραφικά σενάρια στην Ευρώπη.

Ένα από αυτά προέρχεται από την Γαλλία. Εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο το όνομα του Τυνήσιου μεσοεπιθετικού της γαλλικής Νις, Μπασρέμ Σραρφί, το οποίο εμπλέκεται σε σενάριο πιθανής μεταπήδησής του στον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή 22 ετών, αριστεροπόδαρο, ο οποίος κυρίως αγωνίζεται στη θέση του επιτελικού μέσου, αλλά έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και στα άκρα της επίθεσης.

Μπασρέμ Σραρφί: Για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ γράφουν στην Γαλλία

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο ποδοσφαιριστής, τον οποίο απέκτησε η Νις πέρσι το καλοκαίρι από ομάδα της Τυνησίας είναι πιθανό να αποχωρήσει από τη γαλλική ομάδα. Μέχρι πριν από λίγο καιρό η ομάδα του διαπραγματευόταν το ενδεχόμενο πώλησής του στη Ναντ, ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις «ναυάγησαν» και, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στο παιχνίδι της απόκτησής του είναι και ο ΠΑΟΚ.

«Μετά από ανεπιτυχείς συζητήσεις με τη Ναντ, ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με άλλες δύο ομάδες της Ligue 1. Ωστόσο, αν και με αυτές οι συζητήσεις δεν οδηγηθούν σε συμφωνία, ο παίκτης θα μπορούσε να μεταπηδήσει στη Σπόρτινγκ ή στον ΠΑΟΚ», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα. Ο Μπασρέμ Σαρφί είχε πέρσι 25 συμμετοχές και ένα γκολ με τη Νις σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments