Αθλητισμός

Μαντί Καμαρά: Στο στόχαστρο του Ζαρντίμ

Μαντί Καμαρά: Στο στόχαστρο του Ζαρντίμ
Μαντί Καμαρά: Ο προπονητής της Μονακό, Λεονάρντο Ζαρντίμ... γλυκοκοιτάζει τον μέσο του Ολυμπιακού.

Μαντί Καμαρά: Ο μέσος του Ολυμπιακού μπορεί να μην ξεκίνησε στα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας ως βασικός, αλλά αυτό δεν έχει απωθήσει τις ενδιαφερόμενες για χάρη του ομάδες, μία εκ των οποίων είναι η Μονακό. Ο χαφ από τη Γουινέα, που πέρυσι είχε κάνει μια εξαιρετική σεζόν με την φανέλα των «ερυθρολεύκων», βρίσκεται σύμφωνα με τη «Live Sport» στο στόχαστρο του Λεονάρντο Ζαρντίμ. Ο Πορτογάλος τεχνικός, που παλιότερα είχε θητεύσει στο λιμάνι, έχει καταρτίσει μια λίστα παικτών, ψάχνοντας κάποιο για τη θέση του κεντρικού χαφ και ο Καμαρά είναι μέσα σε αυτήν.

Προτεραιότητα του Ζαρντίμ, βέβαια, είναι η επιστροφή του Αντριέν Σίλβα στο Πριγκιπάτο. Ο τελευταίος είχε αγωνιστεί στη Μονακό ως δανεικός από τη Λέστερ, αλλά οι προσφορές που έχει στα χέρια του δεν είναι λίγες και δεν αποκλείεται, αν δεν προχωρήσει η δική του περίπτωση, ο προπονητής της ομάδας να επικεντρωθεί στην περίπτωση του Καμαρά.

Η σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς του Καμαρά

Ο Μαντί Καμαρά, που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο του Ολυμπιακού, πριν από λίγες μέρες και συγκεκριμένα μετά το ματς με την Κράσνονταρ, προχώρησε σε μια κίνηση που έκανε όλο το Καραϊσκάκη να σηκωθεί όρθιο και να τον χειροκροτήσει. Ο μέσος του Ολυμπιακού πήγε στην κερκίδα και έδωσε την φανέλα του σε μία φίλη της ομάδας, με ειδικές ανάγκες. Η χαρά στο πρόσωπό της ήταν τέτοια που αναδεικνύει και την σπουδαιότητα της κίνησης του Μαντί Καμαρά. Για αυτήν την ενέργεια καταχειροκροτήθηκε από μερίδα του κόσμου.

Να σημειωθεί ότι δίπλα στην κοπέλα καθόταν ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, Γιώργος Φουντουλάκης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments