Αθλητισμός

ΑΕΚ – Τραμπζονσπόρ: Τα διλήμματα του Καρντόσο

ΑΕΚ – Τραμπζονσπόρ: Τα διλήμματα του Καρντόσο
ΑΕΚ - Τραμπζονσπόρ: Ο Πορτογάλος δεν έχει αποφασίσει για πολλές θέσεις τις ενδεκάδας.

ΑΕΚ – Τραμπζονσπόρ: Με ελάχιστους παίκτες να έχουν «κλειδώσει» θέση στο αρχικό σχήμα συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς με την Τραμπζονσπόρ. Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» συνεχίζει μέχρι τέλους τις δοκιμές, ώστε να αποφασίσει ποιους 11 θα παρατάξει στο κρίσιμο ματς με τον τουρκικό σύλλογο, αφού έχει αρκετά διλήμματα. Στην άμυνα, μόνος σίγουρος είναι ο Όγκνιεν Βράνιες, με τον Σβάρνα στα στόπερ και τους Παουλίνιο και Χουλτ δεξιά και αριστερά αντίστοιχα να έχουν πάρει προβάδισμα.

Στο κέντρο αναμένεται να επιστρέψει ο Σιμάο, στο πλευρό του Σιμόες και στη θέση στου Κρίστισιτς, ενώ στην επίθεση σίγουρη θέση έχουν οι Μάνταλος και Λιβάγια. Πέρα από αυτούς, όμως, ο Καρντόσο προβληματίζεται έντονα, αφού απομένουν δύο θέσεις για τους Ολιβέιρα, Ζεράλδες και Βέρντε, με τους δύο πρώτους να έχουν ελαφρύ προβάδισμα.

Με αυτούς έρχεται στην Αθήνα η Τράμπζονσπορ

Με πρωινή προπόνηση στην Τραπεζούντα ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία της επί τουρκικού εδάφους, για την εκτός έδρας αναμέτρηση για τα play-offs του Europa League με την ΑΕΚ, η Τράμπζονσπορ. Αμέσως μετά, η «Τράμπζον» ανακοίνωσε τους παίκτες που περιλαμβάνονται από τον Ουνάλ Καραμάν στην αποστολή που βρίσκεται από χθες στην Αθήνα, για τον αυριανό αγώνα του Ολυμπιακού σταδίου απέναντι στην «Ένωση».

Πρόκειται για τους: Ουγκουρτσάν, Ερτσέ, Αρντά, Χουσεΐν, Ματζίντ, Ιβανίλντο, Κάμπι, Περέιρα, Νόβακ, Σόσα, Παρμάκ, Όμπι Μίκελ. Ντογκάν, Κανμπάζ, Ομούρ, Γιουσούφ, Ενουακέμε, Ντονίς, Εκουμπάν και Σέρλοτ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments