Αθλητισμός

Αμίρι Κούρντι: Τον πήρε στην Αλ Χιλάλ ο Λουτσέσκου

Αμίρι Κούρντι: Τον πήρε στην Αλ Χιλάλ ο Λουτσέσκου
Αμίρι Κούρντι: Ο Ρασβάν Λουτσέσκου έκανε ψώνια από την Ελλάδα και συγκεκριμένα από τον Πανιώνιο.

Αμίρι Κούρντι: Ο Ραβάν Λουτσέσκου πέρασε τα τελευταία χρόνια της καριέρας του στην Ελλάδα. Είναι λογικό ο Ρουμάνος τεχνικός να γνωρίζει πολύ καλά την αγορά της χώρας μας. Αυτό σημαίνει ότι έχει προσωπική άποψη για πολλούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη Super League. Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ βρίσκεται εδώ και λίγους μήνες στην τεχνική ηγεσία της Αλ Χιλάλ. Η ομάδα του Λουτσέσκου έψαχνε την μεταγραφική της ενίσχυση και η Ελλάδα ήταν η πρώτη επιλογή.

Συγκεκριμένα η Αλ Χιλάλ επιθυμούσε την απόκτηση ενός παίκτη που να αγωνίζεται στο δεξιό άκρο της άμυνας. Ο έμπειρος τεχνικός εισηγήθηκε την απόκτηση του Αμίρι Κούρντι που τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται με επιτυχία με την φανέλα του Πανιωνίου. Τον τελευταίο καιρό οι δυο ομάδες ήταν σε συζητήσεις καθώς ο έμπειρος αμυντικός δεσμευόταν με συμβόλαιο με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Αμίρι Κούρντι: Έτσι τον πήρε ο Λουτσέσκου

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πανιώνιος έβαλε στα ταμεία του το ποσό των 200.000 ευρώ, όσο ήταν και η ρήτρα αποδέσμευσής του από τους «κυανέρυθρους». Ο Κούρντι αποτελεί επιλογή του Ρουμάνου πρώην τεχνικού του ΠΑΟΚ στην Αλ Χιλάλ και υπέγραψε για τρία χρόνια στην αραβική ομάδα. Σχετικά με τον αντικαταστάτη του, ο Πανιώνιος φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γιάννη Μασούρα από τον Ολυμπιακό.

Ο Γιάννης Μασούρας, ο οποίος δεν βρίσκεται στις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό είναι μία από τις περιπτώσει που απασχολεί τον Πανιώνιο. Ο 22χρονος μπακ-χαφ έχει προτεραιότητα το εξωτερικό, ωστόσο όσο δεν βρίσκει αυτό που επιθυμεί τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες δανεισμού του στον Πανιώνιο. Υπενθυμίζεται ότι και την περυσινή χρονιά ο Γιάννης Μασούρα φόρεσε τη φανέλα των Κυανέρυθρων στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments