Αθλητισμός

Κάρολ Σφιντέρσκι: Με αυτό το ποσό τον πουλάει ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τους Ιταλούς

Κάρολ Σφιντέρσκι: Με αυτό το ποσό τον πουλάει ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τους Ιταλούς
Κάρολ Σφιντέρσκι: Δημοσιεύματα από την Ιταλία συνδέουν τον Πολωνό φορ με την Ρόμα και αναφέρονται στο ενδεχόμενο πώλησης του από τον ΠΑΟΚ

Κάρολ Σφιντέρσκι: Το όνομα του Πολωνού φορ έχει βρεθεί ουκ ολίγες φορές το φετινό καλοκαίρι στα ρεπορτάζ αρκετών ιταλικών ομάδων. Πριν από λίγο καιρό, ο Σφιντέρσκι φερόταν να απασχολεί ιδιαιτέρως την Τζένοα, η οποία αναζητούσε μια ακόμα λύση για την επιθετική της γραμμή. Εσχάτως, όμως, η Ρόμα είναι αυτό που φαίνεται να έχει μπει δυναμικά στο κυνήγι της απόκτησης του, όπως αναφέρει το «LaRoma24.it, επικαλούμενο πηγές εντός της ιταλικής ομάδας.

Η ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας σκέφτεται να τον αποκτήσει ως αντικαταστάτη ενός εκ των Ντεφρέλ, Σικ που ετοιμάζονται να φύγουν. Μάλιστα, το εν λόγω Μέσο αποκαλύπτει πως ο ΠΑΟΚ που τον απέκτησε έναντι δύο εκατομμυρίων ευρώ, τον παραχωρεί αν η Ρόμα πληρώσει τα διπλάσια. Ήτοι τέσσερα εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να έχει και πολύ μεγάλη δόση αλήθειας. Κι αυτό γιατί ο Αμπέλ Φερέιρα δείχνει να υπολογίζει τον Σφιντέρσκι για την σεζόν που έρχεται, ενώ η ρήτρα στο συμβόλαιο του φτάνει τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

ΠΑΟΚ: Αυτός είναι ο παίκτης που «κέρδισε» από την πρώτη στιγμή τον Φερέιρα

Δεν πάνε παρά δύο μήνες από την ημέρα που ο Αμπέλ Φερέιρα ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του «Δικεφάλου του Βορρά». Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ήδη αρχίσει να περνάει τη φιλοσοφία του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, ενώ ταυτόχρονα έχει βρει τους παίκτες, οι οποίοι τον έχουν κερδίσει από την πρώτη στιγμή. Ένας από αυτούς είναι και ο Δημήτρης Γιαννούλης, σύμφωνα με τη «Metrosport», με τον Φερέιρα να θεωρεί ότι έχει το απαραίτητο ποδοσφαιρικό θράσος, αλλά και την ποιότητα να το χρησιμοποιήσει.

Μάλιστα, στις δύο αναμετρήσεις κόντρα στον Άγιαξ, ο Έλληνας μπακ ανταποκρίθηκε θετικά στα καθήκοντα του. Ειδικά στην αναμέτρηση του Άμστερνταμ, πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση. Ο ίδιος δείχνει αποφασισμένος να συνεχίσει την σκληρή δουλειά και με αυτό τον τρόπο να δικαιώσει τον Αμπέλ Φερέιρα. Τον οποίο κατάφερε να κερδίσει από τις πρώτες ημέρες του βασικού σταδίου της προετοιμασίας. Είναι μεγάλο «όπλο» για τον ΠΑΟΚ το γεγονός ότι σε αυτή την νευραλγική θέση, του αριστερού μπακ, αγωνίζεται με επιτυχία ένας νέος ποδοσφαιριστής.

Άμπελ Φερέιρα: Στο μυαλό του και οι ενδεχόμενες πωλήσεις

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έχει πολλά πράγματα να σκεφτεί ενόψει του τελευταίου δεκαημέρου του Αυγούστου, που… παραδοσιακά είναι «καυτό» για τις ομάδες που παίζουν δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι. Η πρώτη προτεραιότητα είναι φυσικά τα ματς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, την οποία ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να… κάνει στην άκρη, παίρνοντας το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League. Παράλληλα όμως, στο μυαλό του Πορτογάλου κόουτς υπάρχουν και τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, ο Ιβάν Σαββίδης προτίθεται να κάνει δυνατές μεταγραφές, ώστε να ισχυροποιήσει, στο φινάλε της προθεσμίας, το ρόστερ της ομάδας. Παράλληλα όμως, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τρέξουν και τα ζητήματα των αποχωρήσεων, τα οποία ίσως συνοδεύονται και με πωλήσεις – έκπληξη.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Sportday, το κεφάλαιο των μεταγραφών παραμένει ανοικτό στον ΠΑΟΚ και το μόνο σίγουρο είναι ότι όπως παραδοσιακά συμβαίνει στα τέλη Αυγούστου, θα έρθουν σημαντικοί ποδοσφαιριστές. Όμως θα υπάρξουν κι αποχωρήσεις. Ο Φερέιρα έχει άποψη για το ρόστερ και σίγουρα θα φύγουν παίκτες που δεν έχουν βρει ρόλο και θέση. Δεν αποκλείονται εκπλήξεις, ενώ υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να γίνουν και πωλήσεις. Οι Ζαμπά, Πασχαλάκης και Πέλκας είναι τρεις παίκτες που μπορούν να φέρουν προτάσεις κι ανάλογα με το ύψος των χρημάτων, να παρθούν αποφάσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments