Αθλητισμός

Ντανιέλ Ποντένσε: Στο Καραϊσκάκη σκάουτερ για τον Πορτογάλο

Ντανιέλ Ποντένσε: Στο Καραϊσκάκη σκάουτερ για τον Πορτογάλο
Ντανιέλ Ποντένσε: Αρκετοί σκάουτερ ξένων ομάδων θα βρεθούν στον Πειραιά για να παρακολουθήσουν από κοντά τον Πορτογάλο εξτρέμ.

Ντανιέλ Ποντένσε: Ο Ολυμπιακός δίνει την πρώτη μεγάλη μάχη κόντρα στην Κρασνοντάρ με στόχο να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από ένα χρόνο απουσίας. Ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει πολλά από τον Ντανιέλ Ποντένσε. Ο Πορτογάλος είναι ένας από τους ποιοτικότερους παίκτες της ομάδας του και μια ενέργεια του μπορεί να αλλάξει την μοίρα ενός αγώνα. Ωστόσο ο έμπειρος εξτρέμ έχει και άλλους λόγους να θέλει να κάνει καλό παιχνίδι.

Ο διεθνής ακραίος επιθετικός έχει χτίσει καλό όνομα από την εποχή που αγωνιζόταν στην Σπόρτινγκ. Οι εμφανίσεις του με τον Ολυμπιακό την τελευταία διετία τον έχουν βάλει στις λίστες πολλών Ευρωπαϊκών ομάδων. Κάποιες από αυτές πρόκειται να βρεθούν στο Φάληρο προκειμένου να τον παρακολουθήσουν από κοντά. Θυμίζουμε ότι και στην αρχή του καλοκαιριού είχαν κυκλοφορήσει κάποιες φήμες που μιλήσουν για πρόταση από το εξωτερικό.

Ντανιέλ Ποντένσε: Έρχονται σκάουτερ για χατήρι του

Σύμφωνα με το SDNA ένας ξένος σκάουτερ θα βρεθεί το βράδυ στο Καραϊσκάκη για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Κρασνοντάρ, προκειμένου να δει από κοντά τον βραχύσωμο εξτρέμ. “Σε ό,τι αφορά τον Ποντένσε, η αλήθεια είναι πως δεν έχει ξεκινήσει με το…δεξί στα φετινά παιχνίδια των «ερυθρόλευκων».

Ωστόσο το γεγονός αυτό δεν αποθαρρύνει συλλόγους που κάνουν scouting report απ΄την περασμένη σεζόν για λογαριασμό του, να βάζουν στην ατζέντα τους το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Κράσνονταρ και να΄χουν κάνει «ρεζερβέ» στις εξέδρες του φαληρικού γηπέδου. Κάτι που σημαίνει πως ο Πορτογάλος παίκτης που γνωρίζει πως δεν έχει κάνει σούπερ εκκίνηση στη νέα σεζόν, έχει κι ένα έξτρα κίνητρο για μια δυνατή εμφάνιση κόντρα στην Κράσνονταρ πέρα από μία «απάντηση» στον εαυτό του για το νωχελικό ξεκίνημα”, αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments