Αθλητισμός

Ντίνος Διαμαντόπουλος: Οι λόγοι της παραίτησής του από τον Άρη

Ντίνος Διαμαντόπουλος: Οι λόγοι της παραίτησής του από τον Άρη
Ντίνος Διαμαντόπουλος: Έντονο παρασκήνιο πίσω από την παραίτησή του από τον Άρη.

Ντίνος Διαμαντόπουλος: Ένα παρασκήνιο που δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας αποκαλύπτει η Live Sport σήμερα. Και αφορά την παραίτηση του Ντίνου Διαμαντόπουλου, ο οποίος εντελώς ξαφνικά αποφάσισε να δώσει τέλος στη συνεργασία του με τον Άρη. Με τους κίτρινους να αναζητούν πλέον αντικαταστάτη για τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας.

Ποιος ήταν ο λόγος της παραίτησης; Η Live Sport αναφέρει χαρακτηριστικά: “Η παραίτηση του Διαμαντόπουλου μπορεί να αποτέλεσε έκπληξη για πολλούς, αλλά το τελευταίο διάστημα εμφανιζόταν νευρικός, ενώ είναι εντελώς διαφορετικό το στυλ του και δεν εξωτερικεύει τις σκέψεις του.

Κάτι που δεν έκανε στη συνέντευξη Τύπου του Άρης-Μόλντε, όπου η συμπεριφορά του έναντι ενός ρεπόρτερ δεν ήταν η πρέπουσα. Συγκεκριμένα διαφώνησε κι εκνευρίστηκε με την άποψη του δημοσιογράφου, την οποία κατέγραψε στην εφημερίδα του, ότι ο ο αθλητικός διευθυντής έπεισε τον προπονητή Παντελίδη να παίξει με άλλο σύστημα στη Νορβηγία και η ομάδα έχασε με 3-0.

Ο Διαμαντόπουλος επιτέθηκε φραστικά στον ρεπόρτερ και μάλιστα πήγε να πιάσει μία καρέκλα με πρόθεση να την… πετάξει, αλλά τον συγκράτησαν οι γύρω του. Μάλιστα δέχτηκε δριμύτατες παρατηρήσεις από τον Καρυπίδη, γιατί σε καμία περίπτωση δεν θέλει ο Άρης να μπλέκει σε τέτοιες περιπέτειες”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments