Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Κράσνονταρ: Ο έξαλλος πανηγυρισμός του Μαρτίνς στο 1-0 (pics)

Ολυμπιακός – Κράσνονταρ: Ο έξαλλος πανηγυρισμός του Μαρτίνς στο 1-0 (pics)
Ολυμπιακός - Κράσνονταρ: Ο Άνχελ Γκερέρο άνοιξε το σκορ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και ο Πέδρο Μαρτίνς πανηγύρισε έξαλλα το γκολ της ομάδας του.

Ολυμπιακός – Κράσνονταρ: Είναι γνωστό ότι άπαντες στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού θέλουν όσο τίποτα την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, μετά από απουσία ενός έτους. Ο Ολυμπιακός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αποφασισμένος να πάρει από νωρίς ένα σαφές προβάδισμα πρόκρισης κόντρα στην Κράσνονταρ. Μάλιστα, οι Πειραιώτες στην πρώτη πολύ καλή τους ευκαιρία κατάφεραν να «ανοίξουν» το σκορ στην αναμέτρηση με τους Ρώσους.

Ο Μασούρας κουβάλησε την μπάλα κινούμενος διαγώνια από τα δεξιά, βρήκε τον Γκερέρο που κινήθηκε εκτός περιοχής και ο Ισπανός κοντρολάροντας και εκτελώντας άμεσα με υπέροχο φαλτσαριστό σουτ έστειλε την μπάλα στη αριστερή γωνία του Σαφόνοφ που έπεσε καλά, αλλά δεν κατάφερε να αποσοβήσει το γκολ για τους Ρώσους. Χαρακτηριστικό του πόσο έντονα ζουν στον Ολυμπιακό το ματς ήταν ο πανηγυρισμός του Πέδρο Μαρτίνς στο γκολ. Ο Πορτογάλος ούτως ή άλλως ζει έντονα τα ματς, ωστόσο μετά το γκολ του Γκερέρο πανηγύρισε με την ψυχή του το τέρμα του Ισπανού φορ.

Δείτε τον πανηγυρισμό του:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments