Διεθνή

Σχολικές τσάντες δώρισε σε μαθητές ο Καουάι Λέοναρντ (pic)

Σχολικές τσάντες δώρισε σε μαθητές ο Καουάι Λέοναρντ (pic)
Σχολικές τσάντες μοίρασε σε παιδιά οικογενειών με χαμηλό εισόδημα ο σταρ του NBA, Καουάι Λέοναρντ.

Σχολικές τσάντες και μάλιστα… ένα εκατομμύριο, δώρισε ο Καουάι Λέοναρντ σε παιδιά οικογενειών με χαμηλό εισόδημα. Ο σταρ του NBA και νυν παίκτης των Λος Άντζελες Κλίπερς ήταν το τιμώμενο πρόσωπο φιλανθρωπικής δράσης που διοργανώθηκε από την ομάδα, με τον εν δυνάμει πρωταθλητή με τους Ράπτορς να χαρίζει χαμόγελο σε χιλιάδες πιτσιρίκια: “Είναι σημαντικό για μένα καθώς αυτή η δωρεά γίνεται στο μέρος όπου μεγάλωσα και πήγα σχολείο. Ήθελα να βοηθήσω ανθρώπους που έχουν ανάγκη και χαίρομαι που καταφέραμε να δώσουμε χαμόγελο, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λέοναρντ.

Πως κατέληξε στους Κλίπερς

Ηταν το πρόσωπο του φετινού καλοκαιριού. Όλο το ΝΒΑ –που βρίσκεται σε ρυθμούς… μετακινήσεων- και κατά… προσέγγιση όλος ο πλανήτης περίμενε που θα καταλήξει ο εν δυνάμει πρωταθλητής του μαγικού κόσμου με τους Ράπτορς. Όσο περνούσε ο καιρός, άλλο τόσο μεγάλωνε η αγωνία, με τους περισσότερους ειδήμονες να θεωρούν σίγουρη τη μετακίνησή του στο Λος Άντζελες και μια θέση δίπλα στον ΛεΜπρόν Τζέιμς. Εν τέλει, ο Καουάι επέλεξε το Λος Άντζελες, όχι όμως τους Λέικερς, αλλά τους Κλίπερς.

Η «βόμβα» ανακοινώθηκε το πρωί του Σαββάτου 6 Ιουλίου, με τα έγκυρα αμερικανικά ΜΜΕ να μεταδίδουν πως ο 28χρονος φόργουορντ έδωσε τα χέρια με τον GM των Κλίπερς, ολοκληρώνοντας το σίριαλ που αφορούσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Λέοναρντ εξέτασε όλες τις επιλογές του και είδε ότι η μετακίνηση στους Κλίπερς θα τον ωφελούσε περισσότερο από μία συνύπαρξη με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, ή ακόμη και την παραμονή του στο Τορόντο, με τον Drake να προσπαθεί όλον αυτόν τον καιρό να τον κρατήσει… δίπλα του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments