Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Πολλοί σκάουτερ στο ματς με την Σλόβαν

ΠΑΟΚ: Πολλοί σκάουτερ στο ματς με την Σλόβαν
ΠΑΟΚ: Αρκετοί απεσταλμένοι ξένων ομάδων θα βρεθούν στο ματς της Ελληνικής ομάδας με την Σλόβαν Μπρατισλάβας.

ΠΑΟΚ: Τα παιχνίδια κόντρα στον Άγιαξ αποτελούν παρελθόν. Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι παίκτες του έχουν ξεκάθαρο στόχο να μπουν στους ομίλους του Europa League. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Σλόβαν Μπρατισλάβας. Το πρώτο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο σε λίγες ώρες στην έδρα των Σλοβάκων. Με θετικό αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ θα πάρει τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης.

Εκτός από το γόητρο, οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν ένα επιπλέον κίνητρο για να τα δώσουν όλα. Αυτά τα παιχνίδια ήταν πάντα η καλύτερη “βιτρίνα” για έναν ποδοσφαιριστή. Πόσο μάλλον όταν δεκάδες σκάουτερ βρίσκονται στο γήπεδο. Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, στο παιχνίδι θα δώσουν το “παρών” σκάουτερ από πολλές Ευρωπαϊκές χώρες.

ΠΑΟΚ: Πολλά μάτια στο ματς με την Σλόβαν

Σύμφωνα με πληροφορίες, σκάουτερ από ομάδες τόσο από την Ιταλία, την Τουρκία και την Ισπανία, θα βρεθούν στις εξέδρες του «Τεχέλνε Πόλε» το βράδυ της Πέμπτης (22/8, 22:00) για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση ανάμεσα στους πρωταθλητές Σλοβακίας και Ελλάδας. Άλλωστε, και στα ματς με τον Άγιαξ υπήρχαν αρκετοί σκάουτερ, αφού ο ΠΑΟΚ διαθέτει αρκετούς ποδοσφαιριστές με ποιότητα, και σε νεαρή ηλικία.

Πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό το ενδιαφέρον της Ρόμα Κάρολ Σφιντέρσκι. Το όνομα του Πολωνού φορ έχει βρεθεί ουκ ολίγες φορές το φετινό καλοκαίρι στα ρεπορτάζ αρκετών ιταλικών ομάδων. Πριν από λίγο καιρό, ο Σφιντέρσκι φερόταν να απασχολεί ιδιαιτέρως την Τζένοα, η οποία αναζητούσε μια ακόμα λύση για την επιθετική της γραμμή. Εσχάτως, όμως, η Ρόμα είναι αυτό που φαίνεται να έχει μπει δυναμικά στο κυνήγι της απόκτησης του, όπως αναφέρει το «LaRoma24.it, επικαλούμενο πηγές εντός της ιταλικής ομάδας.

Η ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας σκέφτεται να τον αποκτήσει ως αντικαταστάτη ενός εκ των Ντεφρέλ, Σικ που ετοιμάζονται να φύγουν. Μάλιστα, το εν λόγω Μέσο αποκαλύπτει πως ο ΠΑΟΚ που τον απέκτησε έναντι δύο εκατομμυρίων ευρώ, τον παραχωρεί αν η Ρόμα πληρώσει τα διπλάσια. Ήτοι τέσσερα εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να έχει και πολύ μεγάλη δόση αλήθειας. Κι αυτό γιατί ο Αμπέλ Φερέιρα δείχνει να υπολογίζει τον Σφιντέρσκι για την σεζόν που έρχεται, ενώ η ρήτρα στο συμβόλαιο του φτάνει τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments