Αθλητισμός

ΑΕΚ: Ποια είναι τα φαβορί να αντικαταστήσουν τον Καρντόσο σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες

ΑΕΚ: Ποια είναι τα φαβορί να αντικαταστήσουν τον Καρντόσο σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες
ΑΕΚ: Ο Μιγκέλ Καρντόσο βρίσκεται σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση στον πάγκο της «Ένωσης» και οι στοιχηματικές εταιρείες έχουν βγάλει ήδη αποδόσεις για τους υποψήφιους αντικαταστάτες.

ΑΕΚ: Εδώ και λίγο καιρό το μέλλον  του Μιγκέλ Καρντόσο στον πάγκο της «Ένωσης» είναι ιδιαίτερα… θολό. Οι κακές εμφανίσεις κόντρα στην Κραϊόβα ήταν το πρώτο «καμπανάκι» για τον Πορτογάλο τεχνικό, αλλά η ήττα και κυρίως η εμφάνιση κόντρα στην Τράμπζονσπορ (3-1), που φέρνει την ΑΕΚ με το ένα «πόδι» εκτός ομίλων του Europa League δυσχέραιναν τη θέση του. Μάλιστα, σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες, το να αποχωρήσει από τον πάγκο της Ενωσης μέχρι τα τέλη Σεπτέμβρη φαντάζει πιο πιθανό από το να παραμείνει σε αυτόν.

Όσον αφορά τους πιθανούς αντικαταστάτες του, επικρατέστερος για τις στοιχηματικές εταιρίες είναι ο Νίκος Κωστένογλου. Ο 49χρονος τεχνικός έχει κάτσει στον πάγκο της ΑΕΚ άλλες δύο φορές. Και το 2008 αλλά και τη σεζόν 2011-12. Δεύτερο φαβορί είναι ο Μανόλο Χιμένεθ. Μετά την περσινή αποτυχημένη επιστροφή του ο Ισπανός έφυγε από την ΑΕΚ για να αναλάβει ο Μίγκελ Καρντόσο το καλοκαίρι. Όμως σύμφωνα με τις στοιχηματικές είναι ψηλά στη λίστα για να κάτσει για 4η διαφορετική φορά στον πάγκο της ΑΕΚ.

Ακολουθεί ο Τραϊανός Δέλλας. Ο Ελληνας προπονητής ήταν αυτός που ανέλαβε το δύσκολο έργο ν’ ακολουθήσει την ΑΕΚ στις μικρές κατηγορίες και να την ανεβάσει ξανά στην Super League. Τα ονόματα των Γκουστάβο Πογιέτ και Μαρίνου Ουζουνίδη βρίσκονται στην λίστα των στοιχηματικών ως πιθανοί αντικαταστάτες σε περίπτωση που ο Μιγκελ Καρντόσο δεν συνεχίσει στην ΑΕΚ.

Ούρος Τσόσιτς: Ματιές του Παναθηναϊκού στον αμυντικό της ΑΕΚ

Στη λίστα του Παναθηναϊκού για το κέντρο της άμυνας βρίσκεται ο αμυντικός της ΑΕΚ σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας sdna.gr. Σε αυτό αναφέρεται ότι οι πράσινοι, βλέποντας να καθυστερεί τόσο η υπόθεση του Ρόντγουελ, όσο και των άλλων στόπερ που έχουν στη λίστα τους, κοιτάζουν εκ νέου την αγορά και ο Τσόσιτς θα τους ενδιέφερε υπό προϋποθέσεις. Συγκεκριμένα, αναφέρει το δημοσίευμα:

«Ματιές (και) στον Ούρος Τσόσιτς ρίχνει ο Παναθηναϊκός για τη θέση του κεντρικού αμυντικού, στο πλαίσιο της προεργασίας του για τις εναλλακτικές επιλογές σε περίπτωση ναυαγίου με τον Τζακ Ρόντγουελ. Ο 26χρονος Σέρβος κεντρικός αμυντικός δεν υπολογίζεται στην ΑΕΚ (κάνει ατομικές προπονήσεις μαζί με Μοράν και Βασιλαντωνόπουλο) παρότι έχει συμβόλαιο έως το 2021 και η Ενωση είναι ανοιχτή σε προτάσεις για δανεισμό με οψιόν αγοράς, ενδεχομένως δε και για παραχώρηση με «συνιδιοκτησία» δηλαδή κρατώντας υψηλό ποσοστό για την περίπτωση μελλοντικής πώλησης του παίκτη.

Ο Τσόσιτς λαμβάνει ετησίως ποσό της τάξεως των 260.000 ευρώ, που είναι αρκετά κοντά στις 220.000 ευρώ που προσφέρουν γενικώς οι «πράσινοι» στις περιπτώσεις που τους απασχολούν, ενώ πριν από λίγες ημέρες ήταν κοντά στο να παραχωρηθεί ως δανεικός με όψιον αγοράς από τη Μακάμπι Χάιφα, το οποίο δεν προχώρησε. Έχει ύψος 1.88 εκ. είναι δεξιοπόδαρος και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε 31 ματς με την ΑΕΚ σε πρωτάθλημα (19), Κύπελλο (6) και Τσάμπιονς Λιγκ (6). Σε ορισμένα ματς των «κιτρινόμαυρων» πέρυσι, εκτός από κεντρικός αμυντικός, είχε χρησιμοποιεί και σε ρόλο αμυντικού μέσου»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments