Lifestyle

Μάρω Λύτρα: Δείτε πως είναι σήμερα η γνωστή τραγουδίστρια

Μάρω Λύτρα: Δείτε πως είναι σήμερα η γνωστή τραγουδίστρια
Μάρω Λύτρα: Η γνωστή τραγουδίστρια τα τελευταία χρόνια χει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και πλέον ζει μόνιμα στον Καναδά με τον σύζυγό της, Τεό Παππά.

Μάρω Λύτρα: Η 48χρονη πλέον τραγουδίστρια έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Fame Story 2, στο οποίο και ήταν ανάμεσα στους τραγουδιστές που ξεχώρισαν με την παρουσία και τη φωνή τους. Μάλιστα, μετά το τέλος του ριάλιτι τραγουδιού, η ίδια ακολούθησε μια ανοδική πορεία στον χώρο του τραγουδιού. Παρόλα αυτά, η Μάρω Λύτρα αποφάσισε πριν από μερικά χρόνια να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να ζήσει μόνιμα στον Καναδά, μαζί με την οικογένεια της.

Η ίδια έχει τον δικό της λογαριασμό στο Instagram και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της. Μάλιστα, μέσω της τελευταίας ανάρτησης της αποκάλυψε τη μεγάλη αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της. Όπως θα δείτε και στο παρακάτω στιγμιότυπο, η Μάρω Λύτρα έκοψε τα μαλλιά της αρκετά κοντά και τα έβαψε πιο σκούρα. Ιδιαίτερα ευδιάθετη πόζαρε με το νέο της look και δημοσίευσε την εικόνα στο προφίλ της και τα likes «έπεσαν» βροχή.

Δείτε τη φωτογραφία:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments