Lifestyle

Τζέιμς Χέτφιλντ: Ο τραγουδιστής των Metallica δώρισε αυτοκίνητα σε έκθεση

Τζέιμς Χέτφιλντ: Ο τραγουδιστής των Metallica δώρισε αυτοκίνητα σε έκθεση
Τζέιμς Χέτφιλντ: Ο τραγουδιστής των Metallica δώρισε δέκα αυτοκίνητα από τη μεγάλη του συλλογή σε μια έκθεση που θα κάνει εγκαίνια τι 2020.

Τζέιμς Χέτφιλντ: Ο Τζέιμς Χέτφιλντ των Metallica έχει δωρίσει δέκα κλασικά αυτοκίνητα του σε μια έκθεση που θα ανοίξει τις πόρτες της το 2020. Η έκθεση θα γίνει στο Petersen Automotive Museum στο Λος Άντζελες και θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο του επόμενου έτους. Μεταξύ των εκθεμάτων θα περιλαμβάνεται η «Black Pearl» Jaguar του καλλιτέχνη και η Lincoln Zephyr «Voodoo Priest» του 1937. Τα αυτοκίνητα θα παρουσιαστούν στο τμήμα της Bruce Meyer μαζί με μια συλλογή από μεταλλικά αντικείμενα και αναμνηστικά.

Εκτός από την αγάπη του για τα αυτοκίνητα ο Χέτφιλντ ήταν και λάτρης των δύο τροχών, αλλά παραδέχτηκε το 2016 ότι είχε σταματήσει να οδηγεί μηχανές, ώστε να ελαχιστοποιήσει τους κινδύνους για την υγεία του. Ο Χέτφιλντ είπε στον Jeff Woods Radio: «Πούλησα εκείνο με το οποίο έτρεχα. Έχω μερικά ενθύμια και πράγματα που κατασκευάστηκαν για μένα ή που βοήθησα για να γίνουν. Λατρεύω αυτό το κομμάτι.

Οδηγούσα καθημερινά και το πούλησα πέρσι. Απλώς σκέφτηκα: Δεν είμαι εγώ, είναι κάποιος άλλος. Κάτι μπορεί να συμβεί και θέλω να είμαι υγιής, να δουλεύω για όλα μου τα πράγματα». Οι Metallica θα πραγματοποιήσουν δύο ειδικές παραστάσεις στο Σαν Φρανσίσκο στις 6 και 8 Σεπτεμβρίου. Το βίντεο θα κινηματογραφηθεί σε ολόκληρο τον κόσμο στις 6 Οκτωβρίου.

Τζέιμς Χέτφιλντ: Σύντομο βιογραφικό

Ο Τζέιμς Άλαν Χέτφιλντ είναι ο βασικός συνθέτης, ιδρυτής, τραγουδιστής, κιθαρίστας και στιχουργός του αμερικανικού heavy metal συγκροτήματος Metallica. Ο Χέτφιλντ είναι κυρίως γνωστός ως ρυθμικός κιθαρίστας του συγκροτήματος, αλλά περιστασιακά παίζει lead κιθάρα στο στούντιο και σε συναυλίες. Ο Χέτφιλντ έγινε ένα από τα ιδρυτικά μέλη των Metallica τον Οκτώβριο του 1981, όταν απάντησε σε μια αγγελία του ντράμερ Λαρς Ούλριχ στην εφημερίδα του Λος Άντζελες, The Recycler.

Το 2009, ο Χέτφιλντ κατετάγη στην όγδοη θέση στο βιβλίο του Joel McIver με τους 100 σπουδαιότερους κιθαρίστες της heavy metal, καθώς και στην 24η θέση του καταλόγου των 100 σπουδαιότερων τραγουδιστών του είδους όλων των εποχών από το Hit Parader. Στον κατάλογο του περιοδικού Rolling Stone για τους μεγαλύτερους κιθαρίστες όλων των εποχών, ο Χέτφιλντ βρισκόταν στην 87η θέση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments