Αθλητισμός

Άγγελος Χαριστέας: Η πρώτη επιλογή του Καρυπίδη

Άγγελος Χαριστέας: Η πρώτη επιλογή του Καρυπίδη
Άγγελος Χαριστέας: Ο Θόδωρος Καρυπίδης θα προσπαθήσει να πείσει τον παλαίμαχο επιθετικό να επιστρέψει στον Άρη.

Άγγελος Χαριστέας: Πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό το διαζύγιο του Άρη με τον Ντίνο Διαμαντόπουλο. Η θέση του τεχνικού διευθυντή έχει μείνει κενή και ο Θόδωρος Καρυπίδης πρέπει να βρει τον κατάλληλο άνθρωποι για τη συγκεκριμένη θέση. Ο ισχυρός άντρας της ομάδας δεν βιάζεται να κάνει την επιλογή του και υπάρχει ξεκάθαρος λόγος πίσω από αυτό. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ έχει ξεχωρίσει μια περίπτωση που πιστεύει πως είναι η ιδανική.

Πρόκειται για έναν πρώην ποδοσφαιριστή που έχει περάσει από τον Άρη και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο της ομάδας. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Άγγελο Χαριστέα που από τότε που κρέμασε τα παπούτσια του έχει μείνει στον χώρο σαν ατζέντης ποδοσφαιριστών. Η περίπτωση του δεν είναι εύκολη, αλλά σύμφωνα με το Sportime ο Καρυπίδης είναι πρόθυμος να το παλέψει και να τον κάνει να γυρίσει σπίτι του.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

H αιφνίδια παραίτηση και το όχι και τόσο βελούδινο -σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime – διαζύγιο με τον Ντίνο Διαμαντόπουλο, άφησε ορφανό το πόστο του Αθλητικού διευθυντή στον Άρη.Ο Θόδωρος Καρυπίδης δεν δείχνει να βιάζεται για τον διάδοχο του. Μάλιστα όπως διαρρέει από το περιβάλλον του αφεντικού των κιτρινόμαυρων, ο αντικαταστάτης του θα ανακοινωθεί τον επόμενο μήνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sportime, πρώτο όνομα στη λίστα του είναι του Άγγελου Χαριστέα. Είναι δεδομένο ότι το προσεχές διάστημα θα γίνει επαφή μεταξύ των δύο πλευρών. Περίπτωση δύσκολη, αφού ο πρώην διεθνής επιθετικός δραστηριοποιείται πλέον ως μάνατζερ, αλλά ο Καρυπίδης θα το δουλέψει, αφού πρόκειται για μια ιδιαίτερη περίπτωση που έχει περάσει ως ποδοσφαιριστής και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο «Βικελίδης».Οι όποιες εξελίξεις θα δρομολογηθούν το δεύτερο 15ήμερο του Σεπτεμβρίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments