Αθλητισμός

Βαγγέλης Μαρινάκης: Έταξε πριμ για τους ομίλους του Champions League

Βαγγέλης Μαρινάκης: Έταξε πριμ για τους ομίλους του Champions League
Βαγγέλης Μαρινάκης: Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα επιβραβεύσει τους παίκτες του όταν "κλειδώσουν" και τυπικά την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Βαγγέλης Μαρινάκης: Ο Ολυμπιακός βρίσκεται… με το ενάμισι πόδι στους ομίλους του Champions League, έπειτα από τη νίκη της ομάδας του Μαρτίνς με 4-0 στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Για να μην προκριθεί ο Ολυμπιακός θα πρέπει να συμβούν… σημεία και τέρατα στον επαναληπτικό, με τους “ερυθρόλευκους” να βρίσκονται ουσιαστικά πάρα πολύ κοντά σε μία σπουδαία πρόκριση. Επιτυχία που “έφτιαξε” τον κόσμο της ομάδας και φυσικά χαροποίησε ιδιαίτερα τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα, ο κ. Μαρινάκης εκτιμώντας την προσπάθεια των παικτών του Ολυμπιακού το βράδυ της Τετάρτης δεν κατέβηκε στα αποδυτήρια μόνο για να συγχαρεί παίκτες και τεχνικό επιτελείο για την εμφάνιση κόντρα στους Ρώσους, αλλά και για να τους τάξει πριμ. Σύμφωνα με το “Sportime”, o Βαγγέλης Μαρινάκης ενημέρωσε τους αρχηγούς της ομάδας πως σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός την Τρίτη σφραγίσει και τυπικά την πρόκριση στους ομίλους του Champions League , θα μοιραστούν το ποσό των 2 εκατ. ευρώ!

Πως ο Ολυμπιακός πήρε τον Νίκολιτς

Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει πολλές φορές ότι θέλει να κάνει δικό του ό,τι καλύτερο υπάρχει στις νεαρές ηλικίες. Οι «ερυθρόλευκοι» δίνουν μεγάλη βαρύτητα στα Βλκάνια και ειδικότερα στις αγορές της Σερβίας και της Βοσνίας. Τα τελευταία χρόνια αυτές οι δυο χώρες βγάζουν το ένα ταλέντο μετά το άλλο. Τελευταία προσθήκη του Ολυμπιακού είναι ο Νεμάνια Νίκολιτς.

Ο νεαρός Βόσνιος μπακ βρέθηκε στην Ελλάδα και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους Ερυθρόλευκους. Μάλιστα, οι Βόσνιοι δημοσίευσαν και αποκλειστική φωτογραφία του ποδοσφαιριστή μέσα από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, την ώρα που υπογράφει. Όπως έγινε γνωστό, ο Νίκολιτς υπέγραψε συμβόλαιο 5 χρόνων με τους Πειραιώτες και θα παραμείνει δανεικός για τουλάχιστον έξι μήνες στη νυν ομάδα του, Μλάντοστ Ντομπόι Κακάνι από τη Βοσνία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments