Αθλητισμός

Νεμάνια Νίκολιτς: Ο Ολυμπιακός τον “έκλεψε” από την Παρτιζάν

Νεμάνια Νίκολιτς: Ο Ολυμπιακός τον “έκλεψε” από την Παρτιζάν
Νεμάνια Νίκολιτς: Ο Ολυμπιακός κατάφερε να αρπάξει μέσα από τα χέρια της Παρτιζάν τον νεαρό ποδοσφαιριστή.

Νεμάνια Νίκολιτς: Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει πολλές φορές ότι θέλει να κάνει δικό του ό,τι καλύτερο υπάρχει στις νεαρές ηλικίες. Οι “ερυθρόλευκοι” δίνουν μεγάλη βαρύτητα στα Βλκάνια και ειδικότερα στις αγορές της Σερβίας και της Βοσνίας. Τα τελευταία χρόνια αυτές οι δυο χώρες βγάζουν το ένα ταλέντο μετά το άλλο. Τελευταία προσθήκη του Ολυμπιακού είναι ο Νεμάνια Νίκολιτς.

Ο νεαρός Βόσνιος μπακ βρέθηκε στην Ελλάδα εδώ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους Ερυθρόλευκους. Μάλιστα, οι Βόσνιοι δημοσίευσαν και αποκλειστική φωτογραφία του ποδοσφαιριστή μέσα από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, την ώρα που υπογράφει. Όπως έγινε γνωστό, ο Νίκολιτς υπέγραψε συμβόλαιο 5 χρόνων με τους Πειραιώτες και θα παραμείνει δανεικός για τουλάχιστον έξι μήνες στη νυν ομάδα του, Μλάντοστ Ντομπόι Κακάνι από τη Βοσνία.

Νεμάνια Νίκολιτς: Πρόλαβε την Παρτιζάν ο Ολυμπιακός

Ένα τόσο μεγάλο ταλέντο δεν θα μπορούσε να ενδιαφέρει μόνο τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με το Sportime δύο από τις ομάδες που είχαν πλησιάσει αρκετά τον παίκτη και είχαν φτάσει κοντά να τον αποκτήσουν ήταν οι Ερυθρός Αστέρας και Παρτιζάν από τη Σερβία. Ο Ολυμπιακός όμως κατάφερε να «αρπάξει» τον δεξιοπόδαρο μπακ και να τον κάνει δικό του!

Επίσης εκτός από τη Σερβία, ενδιαφέρον για την απόκτησή του είχαν δείξει και οι Ντιναμό Ζάκρεμπ από Κροατία και Σαχτάρ Ντόνετσκ από την Ουκρανία. Αυτό είναι το στόρι της υπόθεσης Ολυμπιακός -Νίκολιτς, με την απόκτηση του 18χρονου από τους «ερυθρόλευκους». Όπως σημειώνεται, ο Ολυμπιακός αγόρασε με περίπου 500.000 ευρώ τον Νίκολιτς, καταφέρνοντας, μάλιστα, να πιάσει στον… ύπνο πολύ σημαντικούς συλλόγους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments