Αθλητισμός

Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς: Ο μεγάλος στόχος του ΠΑΟΚ από την Ελληνική αγορά

Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς: Ο μεγάλος στόχος του ΠΑΟΚ από την Ελληνική αγορά
Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς: Ο διεθνής αθλητής είναι ο πρώτος στόχος του ΠΑΟΚ από την Ελληνική αγορά.

Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς: Παρά τα προβλήματα που υπάρχουν στην ΚΑΕ οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ πρέπει να τρέξουν τις διαδικασίες προκειμένου να στελεχωθεί μια ομάδα που θα παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο στην Bakset League, αλλά και στο Basketball Champions League. Ο Κώστας Φλεβαράκης θα κάτσει στην άκρη του πάγκου και πρώτου μέλημα ήταν να κάνει μια επαφή με τους αθλητές που δεσμεύονται με συμβόλαιο.

Ο έμπειρος κόουτς μίλησε με τον Λίνο Χρυσικόπουλο, αλλά το έργο του δεν ήταν εύκολο. Ο 27χρονος ζήτησε να μείνει ελεύθερος και μάλιστα χάρισε όλα τα δεδουλευμένα της περασμένης σεζόν για να λυθεί το συμβόλαιο του. Από χθες είναι και τυπικά ελεύθερος και όπως όλα δείχνουν, σύντομα θα φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ. Η λύση του συγκεκριμένου συμβολαίου ελευθέρωσε ένα μεγάλο κομμάτι του μπάτζετ, αλλά την ίδια ώρα έκανε επιτακτική την ανάγκη για ενίσχυση στις θέσεις “3-4”.

Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς: Σε πρώτο πλάνο για τον ΠΑΟΚ

Σε αυτό το χρονικό σημείο πολλές ομάδες έχουν ήδη ολοκληρώσει τα ρόστερ τους. Αυτό σημαίνει ότι οι καλοί Έλληνες παίκτες έχουν κλείσει αλλού ή περιμένουν κάτι καλύτερο από το εξωτερικό.Οι επιλογές του ΠΑΟΚ από την ελληνική αγορά δεν είναι και πολλές, στο τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου και αυτή που δείχνει να ενδιαφέρει περισσότερο τον Φλεβαράκη και τους συνεργάτες του, είναι του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς.

Ο 29χρονος, ύψους 2.03 φόργουορντ κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά, έχοντας περάσει από Πανιώνιο, Παναθηναϊκό, Βαλένθια, Άρη και Ανδόρρα, μετά από μία πολύ καλή σεζόν πέρσι με το Αιγάλεω, που είχε μέσο όρο 13,6 πόντων, με 54,5% στο δίποντο, 28% στο τρίποντο και 74,4% στις βολές, ενώ μάζευε 5,4 ριμπάουντ και έδινε 2,7 ασίστ. Η περίπτωση του, δεν είναι εύκολη, καθώς το «πορτοφόλι» του ΠΑΟΚ, είναι συγκεκριμένο, αλλά έχει γίνει επαφή με την πλευρά του και η απόσταση που υπάρχει δεν είναι και τόσο μεγάλη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments