Αθλητισμός

Δημήτρης Μελισσανίδης: Έχει πάρει ήδη απόφαση για τον Καρντόσο

Δημήτρης Μελισσανίδης: Έχει πάρει ήδη απόφαση για τον Καρντόσο
Δημήτρης Μελισσανίδης: Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες παραμονής του Μιγκέλ Καρντόσο στον πάγκο της ΑΕΚ.

Δημήτρης Μελισσανίδης: Βαρύ είναι το κλίμα στην ΑΕΚ μετά την βαριά εντός έδρας ήττα από την Τράμπζονσπορ στο ΟΑΚΑ (1-3), στο πρώτο ματς των πλέι οφ για τους ομίλους του Europa League. Πρόκειται για ένα αποτέλεσμα που -εκτός αν συμβεί η μεγάλη ανατροπή στον επαναληπτικό- θέτει την “Ένωση” εκτός Ευρώπης από τον Αύγουστο. Κάτι που θα βαρύνει αρκετά τα ταμεία της ομάδας, θα ρίξει την ψυχολογία στο “στρατόπεδο” της “Ένωσης” και θα δυσαρεστήσει ακόμη περισσότερο τους οπαδούς, που έχουν ήδη πολλά παράπονα από την εικόνα της ομάδας επί Καρντόσο.

Το μέλλον του Πορτογάλου τεχνικού στον πάγκο της ΑΕΚ είναι πιο… θολό από ποτέ. Μάλιστα, υπάρχουν και στοιχηματικές εταιρείες οι οποίες ποντάρουν ότι το “διαζύγιο” θα έρθει σύντομα. Σύμφωνα πάντως με τα όσα αναφέρει το “Sportime”, στην ΑΕΚ βλέπουν κινδυνεύουν να χάσουν την χρονιά, προτού ακόμη ξεκινήσει και πλέον ο Νίκος Λυμπερόπουλος καλείται να βρει τρόπο για να «σπάσει» το διετές μπετόν αρμέ συμβόλαιο του Μιγκέλ Καρντόσο!

Πόσο μάλλον όταν ο ατζέντης-δικηγόρος του Πορτογάλου τεχνικού δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του και ας έχει «χτίσει» όλη την ΑΕΚ made in Portugal τη φετινή χρονιά.

Πάντως, χθες Παρασκευή (23 Αυγούστου), στον τελευταίο όροφο στα γραφεία της εταιρείας του «αφεντικού» τα τηλέφωνα είχαν πάρει φωτιά και ποιος είδε τον Μελισσανίδη και δεν τον φοβήθηκε. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η απόφαση από τον ισχυρό άνδρα της “Ένωσης” έχει ήδη παρθεί και η επόμενη ημέρα, όποτε κι αν… έρθει, δεν θα περιλαμβάνει τον Μιγκέλ Καρντόσο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments