Αθλητισμός

Ούφε Μπεκ: Χαρούμενος για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό

Ούφε Μπεκ: Χαρούμενος για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό
Ούφε Μπεκ: Δείχνει από την πρώτη στιγμή ότι του άρεσε η επιλογή του τριφυλλιού.

Ούφε Μπεκ: Ο Δανός μέσος ανακοινώθηκε πριν από λίγες ημέρες από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο ακόμα δεν πρόκειται να τον δούμε με την πράσινη φανέλα. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η στήλη “Παρασκήνια”, ο 26χρονος ποδοσφαιριστής μπορεί να μην αγωνίζεται όμως στην καθημερινότητα του τα πηγαίνει εξαιρετικά.Έχει ήδη κάνει τις πρώτες βουτιές στο Αστέρα Βουλιαγμένης, έχοντας μάθει τα κατατόπια από τον Γιόχανσον, ενώ έχει εντοπίσει και σπίτι στα Νότια Προάστια.

Μένει να δούμε τι θα μπορέσει να προσφέρει όταν θα μπει στον αγωνιστικό χώρο, αφού σίγουρα ο Παναθηναϊκός, έχει αρκετά που περιμένει από τον ίδιο. Άλλωστε με τη μεταγραφική πολιτική που υπάρχει, η επιλογή του μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Παναθηναϊκός: Μόνο έτσι θα γίνει κίνηση για Τσόσιτς

Ο Παναθηναϊκός κινήθηκε δυναμικά το προηγούμενο διάστημα και πραγματοποίησε αρκετές μεταγραφές σε σύντομο χρόνο. Ο Γιώργος Δώνης επιθυμεί περαιτέρω ενίσχυση με βάση πάντα τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου. Ο έμπειρος τεχνικός έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να έρθει στην ομάδα ένας χαφ και ένας κεντρικός αμυντικός. Ωστόσο αυτή τη στιγμή υπάρχει στασιμότητα στα μεταγραφικά.

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι δύσκολα θα γίνει κάποια μεταγραφή μέσα στο Σαββατοκύριακο και οι εξελίξεις μεταφέρονται για την επόμενη εβδομάδα. Ο μεγάλος στόχος των «πράσινων» παραμένει ο Τζακ Ρόντγουελ, αλλά μέχρι σήμερα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη στο θέμα του. Ο Άγγλος φέρεται να ζητάει μονοετές συμβόλαιο ή διετές με οψιόν που να του επιτρέπει να φύγει σε έναν χρόνο. Φυσικά, ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να δεχτεί κάτι τέτοιο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments