Αθλητισμός

Ούρος Τσόσιτς: Με αυτές τις προϋποθέσεις θα κάνει κίνηση ο Παναθηναϊκός

Ούρος Τσόσιτς: Με αυτές τις προϋποθέσεις θα κάνει κίνηση ο Παναθηναϊκός
Ούρος Τσόσιτς: Μόνο υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός για τον Σέρβο στόπερ.

Ούρος Τσόσιτς: Ο Παναθηναϊκός κινήθηκε δυναμικά το προηγούμενο διάστημα και πραγματοποίησε αρκετές μεταγραφές σε σύντομο χρόνο. Ο Γιώργος Δώνης επιθυμεί περαιτέρω ενίσχυση με βάση πάντα τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου. Ο έμπειρος τεχνικός έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να έρθει στην ομάδα ένας χαφ και ένας κεντρικός αμυντικός. Ωστόσο αυτή τη στιγμή υπάρχει στασιμότητα στα μεταγραφικά.

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι δύσκολα θα γίνει κάποια μεταγραφή μέσα στο Σαββατοκύριακο και οι εξελίξεις μεταφέρονται για την επόμενη εβδομάδα. Ο μεγάλος στόχος των “πράσινων” παραμένει ο Τζακ Ρόντγουελ, αλλά μέχρι σήμερα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη στο θέμα του. Ο Άγγλος φέρεται να ζητάει μονοετές συμβόλαιο ή  διετές με οψιόν που να του επιτρέπει να φύγει σε έναν χρόνο. Φυσικά, ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να δεχτεί κάτι τέτοιο.

Πάει για δυο μεταγραφές αν χαλάσει του Ρόντγουελ

Ο Άγγλος μπορεί να αγωνιστεί σαν αμυντικός χαφ, αλλά και σαν στόπερ. Σε περίπτωση που το θέμα του δεν έχει θετική κατάληξη τότε ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για δυο ποδοσφαιριστές προκειμένου να καλυφθούν οι δυο θέσεις. Οι προτεραιότητα του Γιώργου Δώνη είναι η θέση του κεντρικού αμυντικού. Τα τελευταία 24ωρα κυκλοφορεί ένα σενάριο που θέλει τους “πράσινους” να εξετάζουν την περίπτωση του Ούρος Τσόσιτς.

Ο Σέρβος στόπερ θα απασχολήσει μόνο αν μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ και δεν προχωρήσουν οι άλλες επιλογές που φαίνεται να υπάρχουν μπροστά του για τις θέσεις των στόπερ. Θυμίζουμε ότι ο έμπειρος αμυντικός έχει συμβόλαιο με τον “δικέφαλο” μέχρι το καλοκαίρι του 2021 και αυτή τη στιγμή δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του. Στα αρνητικά της περίπτωσης του είναι το γεγονός ότι δεν έχει κάνει προετοιμασία και θα χρειαστεί καιρός για να μπει σε φουλ ρυθμούς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments