Αθλητισμός

Ρόμπερτ Μακ: Ψάχνει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του

Ρόμπερτ Μακ: Ψάχνει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του
Ρόμπερτ Μακ: Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ ψάχνει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του καθώς δεν υπολογίζεται από την Ζενίτ.

Ρόμπερτ Μακ: Ο Σλοβάκος επιθετικός έκανε πράγματα και θαύματα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ πριν από λίγα χρόνια. Αυτές οι εμφανίσεις του έδωσαν το εισιτήριο για μια ακριβή μεταγραφή στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Ωστόσο η καριέρα του στην Ρωσία δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελε με αποτέλεσμα να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη με τη μορφή δανεισμού τη σεζόν 2017-18. Στη συνέχεια επέστρεψε στη Ζενίτ με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Οι Ρώσοι ενισχύθηκαν σημαντικά στην επίθεση και ο ανταγωνισμός για τις θέσεις στη γραμμή κρούσης είναι μεγάλος. Αυτό έχει οδηγήσει τον διεθνή επιθετικό να κάνει σκέψεις να αποχωρήσει από τον σύλλογο. Ο Μακ γνωρίζει ότι δεν υπολογίζεται για βασικός και ότι ο χρόνος συμμετοχής του θα είναι περιορισμένος. Κάτι τέτοιο δεν είναι ό,τι καλύτερο για έναν ποδοσφαιριστή και το ενδεχόμενο μεταγραφής φαντάζει πιθανό.

Ρόμπερτ Μακ: Έδειξε αποχώρηση και ο μάνατζερ του

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα δήλωσε ο ατζέντης του Ρόμπερτ Μακ, σημειώνοντας πως: «Είναι σημαντικό για εκείνον να παίζει. Η κατάσταση στη Ζενίτ έγινε πιο περίπλοκη μετά την άφιξη του Μάλκολμ καθώς ο ανταγωνισμός στη θέση του είναι ιδιαίτερα σημαντικός και αναμένεται να αυξηθεί.

Γι΄αυτό έχουμε αποφασίσει να το αντιμετωπίσουμε. Ο Ρόμπερτ έχει ακόμη αξία και σε απόδοση και σε χρήματα. Ως εκ τούτου δεν είναι τόσο εύκολο να βρεθεί κατάλληλος σύλλογος για εκείνον». Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Ρώσοι, πέρα από την Μπεσίκτας, η οποία φαίνεται να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του, στο προσκήνιο υπάρχουν και άλλες ομάδες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments