Ελλάδα

Φωτιά τώρα: Προληπτική εκκένωση δύο ξενοδοχείων στη Σάμο

Φωτιά τώρα: Προληπτική εκκένωση δύο ξενοδοχείων στη Σάμο
Φωτιά τώρα: Ανεξέλεγκτη είναι η πυρκαγιά στον Μεσόκαμπο της Σάμου, με τις αρχές να εκκενώνουν προληπτικά δύο ξενοδοχεία της περιοχής.

Φωτιά τώρα: Την προληπτική εκκένωση δύο ξενοδοχειακών μονάδων αποφάσισαν οι αρχές της περιοχής, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στον ΣΚΑΪ ο δήμαρχος του νησιού, Χριστόδουλος Σεβαστάκης. Η φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα του Σαββάτου στον Μεσόκαμπο της Σάμου μαίνεται ανεξέλεγκτη καθώς οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι αρκετά ισχυροί.

Η πυροσβεστική ενημέρωσε πριν από λίγη ώρα μέσω social media για την ενίσχυση των δυνάμεων που επιχειρούν στην περιοχή. Συγκεκριμένα επιχειρούν στο πύρινο μέτωπο του Μεσόκαμου 31 πυροσβέστες με 13 οχήματα, 4 αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα. Επίσης στις προσπάθειες να περιοριστεί το πύρινο μέτωπο συμβάλλουν 88 εθελοντές με 27 οχήματα.

Πύρινα μέτωπα σε Σάμο και Αχαΐα

Δύο νέα πύρινα μέτωπα εμφανίστηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο Ριόλο Αχαΐας αλλά και τον Μεσόκαμπο της Σάμου. Στον Ριόλο, υπήρξε άμεση κινητοποίηση 27 πυροσβέστών με 13 οχήματα, μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος και τρία αεροσκάφη, με τις προσπάθειες για κατάσβεση της πυρκαγιάς να βρίσκουν εμπόδια λόγω των ισχυρών ανέμων. Μάλιστα, σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα, η φωτιά βρίσκεται αρκετά κοντά στον οικισμό.

Καλύτερη η εικόνα σε Ασπρόπυργο και Βάρδα

Καλύτερη είναι η εικόνα της πυρκαγιάς που ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου στη Λεωφόρο ΝΑΤΟ. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση, ενώ δεν υπήρξε απειλή για κατοικημένη περιοχή σύμφωνα με την πυροσβεστική. Παράλληλα, σε ύφεση είναι η πυρκαγιά και στην Βάρδα Ηλείας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments