Ελλάδα

Φωτιά τώρα: Πυρκαγιές σε Ριόλο Αχαΐας και Μεσόκαμπο Σάμου – Καλύτερη η εικόνα στον Ασπρόπυργο

Φωτιά τώρα: Πυρκαγιές σε Ριόλο Αχαΐας και Μεσόκαμπο Σάμου – Καλύτερη η εικόνα  στον Ασπρόπυργο
Φωτιά τώρα: Πυρκαγιά ξέσπασε στον Μεσόκαμπο της Σάμου και στο Ριόλο Αχαΐας το απόγευμα του Σαββάτου. Σε ύφεση η πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο.

Φωτιά τώρα: Δύο νέα πύρινα μέτωπα εμφανίστηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο Ριόλο Αχαΐας αλλά και τον Μεσόκαμπο της Σάμου. Στον Ριόλο, υπήρξε άμεση κινητοποίηση 27 πυροσβέστών με 13 οχήματα, μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος και τρία αεροσκάφη, με τις προσπάθειες για κατάσβεση της πυρκαγιάς να βρίσκουν εμπόδια λόγω των ισχυρών ανέμων. Μάλιστα, σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα, η φωτιά βρίσκεται αρκετά κοντά στον οικισμό. Λίγο νωρίτερα, φωτιά ξέσπασε και στον Μεσόκαμπο της Σάμου.  Στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 9 οχήματα, μαζί με 4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα.

Σε ύφεση η πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο

Καλύτερη είναι η εικόνα της πυρκαγιάς που ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου στη Λεωφόρο ΝΑΤΟ. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση, ενώ δεν υπήρξε απειλή για κατοικημένη περιοχή σύμφωνα με την πυροσβεστική. Παράλληλα, σε ύφεση είναι η πυρκαγιά και στην Βάρδα Ηλείας.

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς και την Κυριακή

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ο κίνδυνος ξεσπάσματος πυρκαγιών θα παραμείνει υψηλός και αύριο, Κυριακή 25 Αυγούστου, σε τρεις περιφέρειες της χώρας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία που φαίνονται στον χάρτη πρόβλεψης της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, η Ανατολική Πελοπόννησος, η Ανατολική Στερεά, η Αττική και η Εύβοια βρίσκονται στην κατηγορία «4» (υψηλού κινδύνου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments