Άποψη

Αλέφαντος: Αυτός δεν είναι προπονητής, είναι ο γκόμενος του Συντάγματος

Αλέφαντος: Αυτός δεν είναι προπονητής, είναι ο γκόμενος του Συντάγματος
Ο Νίκος Αλέφαντος σχολιάζει, μέσω του blog του στο pagenews.gr το ροτέισον του Ολυμπιακού. Παράλληλα έριξε τα "καρφιά" του για τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και την εικόνα της Γιουνάιτεντ.

Ακούω που λένε για ροτέισον και ότι ήταν 6 αναπληρωματικοί στην 11άδα του Ολυμπιακού. Σιγά τους αναπληρωματικούς! Αυτοί ήταν βασικοί πέρσι και μπορεί να γίνουν βασικοί ξανά. Δύο 11άδες έχει φτιάξει ο Μαρινάκης. Αναπληρωματικός ο Κούτρης; Δηλαδή ο Τσιμίκας είναι καλύτερος; Ο Σισέ δεν έπαιζε πέρσι και μπορεί να ξαναπαίξει στη θέση του Μεριά; Ο Ελ Αραμπί δεν αγοράστηκε ως ο βασικός φορ; Ο Σουντανί δεν μπορεί να γίνει βασικός; Ο Ραντζέλοβιτς δεν κατέπληξε στο ευρωπαϊκό ματς; Ο Καμαρά δεν ήταν από τους καλύτερους πέρσι;

Ο Ολυμπιακός γενικώς ως ομάδα παρουσιάστηκε αποπροσανατολισμένος και ψυχικά κουρασμένος γιατί έπαιξε πολλά ματς σε λίγες μέρες στην Ευρώπη, κρίσιμα ματς. Νορμάλ ήταν κάπου αυτό που έγινε με τον Αστέρα.Και ευτυχώς δεν χάσαμε δύο πολύτιμους βαθμούς από την πρώτη αγωνιστική. Πρέπει να αποκτηθεί πάση θυσία το πρωτάθλημα, δεν γίνεται να μείνει χωρίς τίτλο 3η σερί χρονιά ο Ολυμπιακός, δεν έχει μάθει έτσι τον κόσμο του εδώ και πολλά χρόνια.

Με χίλια ζόρια νίκησε η ομάδα, αλλά οι 3 βαθμοί μετράνε. Να γίνει μάθημα το πάθημα. Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν πολύ καλός, κανείς δεν τον περίμενε έτσι.Ο Ελ Αραμπί αυτή τη στιγμή υστερεί από τον Γκερέρο, αυτή ήταν η βασική διαφορά σε ότι αφορά το ροτέισον, όπως τους είδα εγώ.

Αν με ρωτούσε κανείς τι μεταγραφή χρειάζεται ο Ολυμπιακός θα έλεγα έναν επιθετικό φαντεζί, να δώσει θέαμα και ουσία, να παίρνει και την προσωπική ενέργεια. Τα άλλα φτιάχνονται, έχει πολλούς παίκτες ο Ολυμπιακός. Ο Ραντζέλοβιτς θέλει υπομονή, πολλές φορές παίκτες σε τέτοια ηλικία όταν έρχονται από τον πάγκο παίζουν καλύτερα, παρά όταν ξεκινάνε από την αρχή.

Τον Παναθηναϊκό τον είδα με τη Λαμία, δεν είναι αποτυχία, η Λαμία ήταν δυνατή τη σεζόν που πέρασε. Έχει δουλέψει καλά ο Δώνης άγνωστα παιδιά, φτηνό υλικό. Θα βγάλει παίκτες ο Παναθηναϊκός και θα τερματίσει πέμπτος, αυτή είναι η εκτίμησή μου. Και αν πάρει την πέμπτη θέση, θα είναι επιτυχία.

Αλέφαντος: Γελοία η κατάσταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ σας είχα πει από πέρσι 10 φορές ότι εγκληματεί με τον προπονητή που στηρίζει. Έλα μωρέ με τον Σόλσκιερ, ανύπαρκτος, γελοία κατάσταση. Πού έχει κάνει τον προπονητή; Πώς του δίνουν να διαχειριστεί ομάδα που ήταν για χρόνια η Νο1 στα έσοδα παγκοσμίως;Κουστούμι, γραβάτα, δεν είναι προπονητής αυτός. Ασόβαρη ομάδα. Ο γκόμενος του Συντάγματος με το κουστούμι και τη γραβάτα.

Χάνει στην έδρα του από την Κρίσταλ Πάλας και πάει να δίνει το χέρι στους αντιπάλους προπονητές και παίκτες. Ποια Κρίσταλ Πάλας. Τι κάνεις, δημόσιες σχέσεις τη στιγμή που στεναχωριούνται εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη; Αγαπάμε τη Μάντσεστερ δεκάδες εκατομμύρια κόσμος παντού, όχι μόνο στη Μεγάλη Βρετανία. Ρε άντε τρέχα στα αποδυτήρια να κρυφτείς αντί να δίνεις τα χέρια στους αντίπαλους, την κάνατε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μικρή απ’ τη στιγμή που έφυγε ο μεγάλος Φέργκιουσον.

Διαβάστε όλα τα άρθρα του Νίκου Αλέφαντου με ένα κλικ εδώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments