Αθλητισμός

Λαμία – Παναθηναϊκός: Συνελήφθησαν δύο οπαδοί

Λαμία – Παναθηναϊκός: Συνελήφθησαν δύο οπαδοί
Λαμία - Παναθηναϊκός: Στη σύλληψη δύο οπαδών προχώρησε η αστυνομία, πριν από την έναρξη της αναμέτρησης.

Λαμία – Παναθηναϊκός: Η Ελληνική Αστυνομία γνωστοποίησε, μέσω ανακοίνωσής της τη σύλληψη δύο οπαδών πριν από το ματς της πρώτης αγωνιστικής της Super League 1, για κατοχή μαχαιριού και ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Συνελήφθησαν, χθες (24-08-2019) το απόγευμα στη Λαμία, (2) ημεδαποί, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων σχετικά με την πρόληψη και καταστολή της βίας στους αθλητικούς χώρους, που διενεργήθηκαν από αστυνομικές δυνάμεις των Διευθύνσεων Αστυνομίας Φθιώτιδας & Ευβοίας, πριν την έναρξη ποδοσφαιρικού αγώνα, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 – Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, συνελήφθη 19χρονος, ο οποίος κατά τη διάρκεια επικείμενου ελέγχου, σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, με σκοπό να μεταβεί στον εν λόγω ποδοσφαιρικό αγώνα, απέρριψε στο οδόστρωμα και επιχείρησε να αποκρύψει κάτω από το όχημα, ένα πτυσσόμενο μαχαίρι (σουγιάς) με μήκος λάμας (13) εκατοστών.

Επιπλέον, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας, συνελήφθη 40χρονος, έξω από το Δημοτικό Στάδιο Λαμίας, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα διαφανές δοχείο που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας”.

Έπαιξε με πρόβλημα ο Μακέντα

Οι γιατροί του συλλόγου τον συμβούλευσαν να μη ρισκάρει να αγωνιστεί, αλλά ο έμπειρος φορ το πήρε πάνω του και αγωνίστηκε κανονικά. Ήθελε πάση θυσία να αγωνιστεί στην πρεμιέρα, εξ ου και η απόφασή του να παραβλέψει το πρόβλημα. Το πρόβλημα που αποκόμισε ο Μακέντα είναι στη μέση. Η απόδοσή του δεν κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα παρά το γκολ και σίγουρα η έντονη ενόχληση στη μέση αποτελεί μια κακή δικαιολογία.

Εξάλλου ο Παναθηναϊκός, επί της ουσίας, δεν διαθέτει άλλο γκολτζή πλην του Ιταλού.Εντούτοις, η προσπάθεια που έκανε στο ματς επιδείνωσε την κατάσταση του και μετά το τέλος του ο Φεντερίκο Μακέντα περπατούσε με δυσκολία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments