Αθλητισμός

Λαζάρ Ραντζέλοβιτς: Τον “τσεκάρουν” ομάδες από Ρωσία

Λαζάρ Ραντζέλοβιτς: Τον “τσεκάρουν” ομάδες από Ρωσία
Λαζάρ Ραντζέλοβιτς: Ο νεαρός Σέρβος έχει μπει στα μπλοκάκια πολλών ομάδων από τη Ρωσία.

Λαζάρ Ραντζέλοβιτς: Ο νεαρός μέσος είναι ένα από τα πρόσωπα των ημερών στον Ολυμπιακό. Ο Σέρβος ενσωματώθηκε φέτος στους Πειραιώτες και από τα πρώτα παιχνίδια που αγωνίστηκε έδειξε πως η ποιότητα του είναι μεγάλη. Στο πρόσφατο παιχνίδι με την Κρασνοντάρ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο σαν αλλαγή και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι άλλαξε τη ροή της αναμέτρησης.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι ευχαριστημένοι και δικαιωμένοι με την επιλογή να επενδύσουν πάνω του πριν από λίγα χρόνια. Παράλληλα, πιστεύουν πως με τον καιρό θα γίνει ακόμα καλύτερος και κάποια στιγμή θα πάρει μεταγραφή σε μεγάλη Ευρωπαϊκή ομάδα. Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια και ειδικότερα αυτά στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι η καλύτερη βιτρίνα για τους ποδοσφαιριστές.

Λαζάρ Ραντζέλοβιτς: Ενδιαφέρον από Ρωσία

Μπορεί ακόμα να μην έχει ξεδιπλώσει όλο το ταλέντο του, αλλά ο Ραντζέλοβιτς έχει ήδη μπει στο στόχαστρο αρκετών ομάδων. Σύμφωνα με τη «Sportday», υπάρχουν ρωσικές ομάδες που εντυπωσιάστηκαν από όσα έκανε ο Ραντζέλοβιτς στο γήπεδο και θέλουν να τον παρακολουθήσουν. Αρκετές είναι, λοιπόν, αυτές που θα δουν τον επαναληπτικό… για τα δικά του μάτια, εστιάζοντας πάνω του. Λίγο καιρό, δηλαδή, αφού ο Πέδρο Μαρτίνς άρχισε να του δίνει ευκαιρίες, τα βλέμματα ήδη πέφτουν πάνω του.

Στον Ολυμπιακό δεν ανησυχούν για το φημολογούμενο ενδιαφέρον άλλων ομάδων καθώς είναι δεμένος με συμβόλαιο. Συγκεκριμένα ο νεαρός δεσμεύεται μέχρι το καλοκαίρι του 2023 κάτι που σημαίνει ότι οι Πειραιώτες είναι αυτοί που ορίζουν το μέλλον του. Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός τον απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι έναντι περίπου 550 χιλιάδων ευρώ. Φυσικά με τις πρόσφατες εμφανίσεις του, η αξία του έχει εκτιναχθεί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments