Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 2-1

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 2-1
ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 2-1: Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τις λάθος εκτιμήσεις του γκολκίπερ Κνετ και έκαναν νικηφόρα πρεμιέρα στο νέο πρωτάθλημα. Σφιντέρσκι και Μίσιτς οι σκόρερ του ΠΑΟΚ, μείωσε ο Ντάλσιο.

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 2-1: Οι παίκτες του Άμπελ Φερέιρα άφησαν πίσω τους την κακή βραδιά στη Μπρατισλάβα και ξεκίνησαν με νίκη τις υποχρεώσεις τους στη Super League 1. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν του αξιόμαχου Παναιτωλικού, με τους Σφιντέρσκι και Μίσιτς να σκοράρουν τα δύο πρώτα γκολ του ΠΑΟΚ στη νέα διοργάνωση. Ο Ντάλσιο μείωσε στις καθυστερήσεις για τους φιλοξενούμενους, που είχαν σε πολύ κακή ημέρα τον γκολκίπερ τους, Κνετ.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε το ματς με πίεση στην άμυνα του Παναιτωλικού, με τον δικέφαλο του Βορρά να δημιουργεί μάλιστα την πρώτη καλή στιγμή στο ματς στο πέμπτο λεπτό με τον Πέλκα. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το ότι η ομάδα του Αγρινίου έπαιξε πίσω από την σέντρα, κέρδισαν μέτρα και άσκησαν μεγαλύτερη πίεση στον Παναιτωλικό.

Ο δικέφαλος του Βορρά κατάφερε να βρει γκολ στο 27’ με σκόρερ τον Σφιντέρσκι, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, Κνετ. Ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού έκανε άστοχη έξοδο και ο σέντερ φορ του ΠΑΟΚ νίκησε στον αέρα τον Μαλή και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς ο ΠΑΟΚ δεν είχε ένταση στα τρεξίματα ενώ και οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Οι παίκτες του Παναιτωλικού προσπάθησαν ν’ απειλήσουν σε δυο – τρεις περιπτώσεις την εστία του Πασχάλη, σ’ ένα διάστημα που ο δικέφαλος του Βορρά έψαχνε τα πατήματα του.

Ωστόσο ένα δεύτερο λάθος (μεγαλύτερο από το πρώτο) του τερματοφύλακα του Παναιτωλικού, Κνετ επέτρεψε στους γηπεδούχους να πετύχουν και δεύτερο γκολ με σκόρερ τον Μίσιτς (76’) και ο ΠΑΟΚ «κλείδωσε» τη νίκη.

Ο γκολκίπερ της ομάδας του Αγρινίου δέχθηκε γκολ από σέντρα του Μίσιτς κι έχει την αποκλειστική ευθύνη και για το 2-ο του δικέφαλου του Βορρά. Ο Παναιτωλικός κατάφερε να μειώσει στο 92′ με ωραίο σουτ του Ντάλσιο αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν βαθμολογικό κέρδος από το ματς καθώς πλήρωσαν τα δύο πολύ μεγάλα λάθη του τερματοφύλακα τους.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ – ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Γιαννούλης, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Εσίτι, Αουγκούστο, Λημνιός, Πέλκας (78′ Ζαμπά), Μπίσεσβαρ (61′ Μίσιτς), Σφιντέρσκι (67′ Άκπομ).

Παναιτωλικός: Κνετ, Λιάβας, Γιοβάνοβιτς, Μαλής, Σανιά, Λουσέρο (78′ Τσιγγάρας), Ντάλσιο, Ρομάν (68′ Ντουάρτε), Φυτόπουλος (46′ Μπιάι), Ντίας, Μπαϊροβιτς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments