Video

El Camino: Πρώτο teaser για την ταινία του Breaking Bad

El Camino: Πρώτο teaser για την ταινία του Breaking Bad
El Camino: Το φως της δημοσιότητας είδε το πρώτο teaser για την ταινία που θα ακολουθήσει τα γεγονότα του Breaking Bad.

El Camino: Εδώ και αρκετούς μήνες είχε γίνει γνωστό πως πρόκειται να κυκλοφορήσει μια ταινία με ήρωες από τον κόσμο του Breaking Bad. Για την ακρίβεια η ταινία θα εστιάζει στη ζωή του Jesse Pinkman και όσα ακολούθησαν μετά το φινάλε της επιτυχημένης σειράς. Η ταινία θα κυκλοφορήσει από το Netflix και πλέον γνωρίζουμε πως ο τίτλος της είναι El Camino.

Αργά το βράδυ του Σαββάτου (24/8) το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser της ταινίας. Στο βίντεο βλέπουμε τον Skinny Pete (Charles Baker), να ανακρίνεται από την αστυνομία για το που βρίσκεται ο Jesse Pinkman. Η ταινία θα ασχοληθεί με τις περιπέτειες του χαρακτήρα του Aaron Paul μετά τα γεγονότα του φινάλε της σειράς και θα προβληθεί στις 11 Οκτωβρίου.

Δείτε το teaser:

Λίγα λόγια για το Breaking Bad

Το Breaking Bad είναι αμερικανική δραματική τηλεοπτική σειρά, της οποίας δημιουργός και παραγωγός είναι ο Βινς Γκίλιγκαν. Η σειρά παράχθηκε από την Sony Pictures Television και μεταδόθηκε στις ΗΠΑ και τον Καναδά στο καλωδιακό δίκτυο AMC. Στην Ελλάδα προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel. Η προβολή της ξεκίνησε στις 20 Ιανουαρίου 2008 και ολοκληρώθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου 2013, σε πέντε κύκλους επεισοδίων.

Ο τόπος στον οποίο λαμβάνει χώρα η σειρά είναι η Αλμπουκέρκη στο Νέο Μεξικό. Η υπόθεση του Breaking Bad περιστρέφεται γύρω από τον Γουόλτερ Γουάιτ (Μπράιαν Κράνστον), έναν καθηγητή χημείας στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση ο οποίος αντιμετωπίζει πολλά οικογενειακά προβλήματα.

Όταν ο Γουάιτ διαγιγνώσκεται με τελικό καρκίνο πνευμόνων, καταρρέει και αποφασίζει να προσανατολιστεί στον κόσμο του εγκλήματος, με το να παράγει και να πουλάει μεθαμφεταμίνη με τον πρώην μαθητή του Τζέσι Πίνκμαν (Άαρον Πολ) με την επιθυμία να εξασφαλίσει το οικονομικό μέλλον της οικογενείας του. Το Breaking Bad έχει γίνει αποδέκτης ευρειών κριτικών επευφημιών, ειδικά για το γράψιμο και την πρωταγωνιστική ερμηνεία του Κράνστον, και έχει κερδίσει τέσσερα Βραβεία Έμμυ, μαζί με πολλά άλλα βραβεία και υποψηφιότητες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments