Ζώδια

Ζώδια: Προβλέψεις για επανασυνδέσεις (25/8/19)

Ζώδια: Προβλέψεις για επανασυνδέσεις (25/8/19)
Ζώδια: Αναλυτικά οι προβλέψεις για την πιθανότητα επανασύνδεσης των δώδεκα εκπροσώπων του ζωδιακού κύκλου για σήμερα, Κυριακή (25/8/19).

Ζώδια: Αναλυτικά οι προβλέψεις για την πιθανότητα επανασύνδεσης των δώδεκα εκπροσώπων του ζωδιακού κύκλου για σήμερα, Κυριακή (25/8/19).

Κριός

Τα άστρα λένε ότι σήμερα το πρωί δεν ξεχειλίζετε ακριβώς από ενέργεια. Παρά ταύτα, μέχρι το βράδυ θα έχετε δραστηριοποιηθεί – και θα φαίνεστε και πολύ σέξι. Αξιοποιήστε αυτή τη λάμψη με μια βόλτα ή κάποιου άλλου είδους άσκηση.

Ταύρος

Οι ιδέες έρχονται διαρκώς τώρα και αν καταφέρετε να εμπνεύσετε και κάποιον/α να δραστηριοποιηθεί ακόμη καλύτερα. Μια παρέα γεμάτη με εμπνευσμένους ανθρώπους είναι απίστευτα διασκεδαστική – όσο πιο πολλές καρδιές και μυαλά μαζεμένα, τόσο το καλύτερο.

Δίδυμοι

Το σημερινό πρωί είναι ό,τι πρέπει για να κοιμηθείτε μέχρι αργά, να τεμπελιάσετε και να ονειροπολήσετε. Μέχρι το απόγευμα και το βράδυ θα αισθανθείτε ελεύθεροι να κάνετε την κίνησή σας – το πιθανότερο είναι ότι θα εξελιχθεί περίφημα.

Καρκίνος

Ακόμη και αν δεν κοιμηθείτε μέχρι αργά σήμερα το πρωί, είστε επιρρεπής σε ονειροπολήσεις. Αργότερα μέσα στη μέρα, μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να επιταχύνετε τους ρυθμούς σας αλλά να θυμάστε ότι δεν μπορείτε να βιάσετε τον έρωτα.

Λέων

Αν ανακατέψετε τον έρωτα με τα οικονομικά δεν θα έχετε ευχάριστα αποτελέσματα τώρα, οπότε προσέξτε ιδιαίτερα τις αλληλεπιδράσεις που περιλαμβάνουν φίλους (ή κάτι παραπάνω από φίλους) και χρήματα. Τι λέτε να βρείτε κάποιον/α ελεύθερο/η και διασκεδαστικό/ή;

Παρθένος

Το σημερινό πρωί είναι ό,τι πρέπει για να κοιμηθείτε μέχρι αργά – για χαλάρωση και διασκέδαση. Μέχρι το απόγευμα θα είστε πανέτοιμοι για να διεκπεραιώσετε πράγματα από τη λίστα καθηκόντων σας – και θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε μεγάλη πρόοδο σε αυτό. Μέσα σε όλα κάντε κάτι και για την ερωτική σας ζωή!

Ζυγός

Σήμερα προσπαθήστε για αλλαγή να βάλετε σε προτεραιότητα τις ανάγκες των άλλων ανθρώπων. Βοηθήστε κάποιο φίλο σε κάτι, ακούστε κάποιον/α που έχει ανάγκη να μιλήσει, κάντε μια καλή πράξη για κάποιον/α άγνωστο/η. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να βοηθήσετε το ερωτικό σας κάρμα.

Σκορπιός

Η έμφαση που δίνετε στα πράγματα μετατοπίζεται από τον δημιουργικό στον αναλυτικό τρόπο και κατά τη διάρκεια αυτής της μετάβασης, το δεξί και το αριστερό μέρος του εγκεφάλου σας θα λειτουργεί εξίσου καλά. Βάλτε και την καρδιά σας στο παιχνίδι και δείτε τι θα συμβεί!

Τοξότης

Κοιμηθείτε μέχρι αργά αν μπορείτε σήμερα – μπορεί να αισθάνεστε κάπως εκτός τόπου και χρόνου το πρωί. Ωστόσο, μέχρι το απόγευμα θα προκύψει οπωσδήποτε μια πιο εναρμονισμένη ενέργεια μαζί με μια ευκαιρία για την ερωτική σας ζωή!

Αιγόκερως

Οι επαφές που θα κάνετε κατά τη διάρκεια του πρωινού θα είναι ιδιαίτερα παραγωγικές, οπότε βγείτε εκεί έξω και αδράξτε τη μέρα για να μην πούμε και όποιον/α βρεθεί στο δρόμο σας. Αργότερα, η τακτοποίηση κάποιων εκκρεμοτήτων στο σπίτι θα έχει ικανοποιητική έκβαση.

Υδροχόος

Ανεξάρτητα από το τι προσπαθείτε να φέρετε εις πέρας σήμερα το πρωί, διατρέχετε τον κίνδυνο να δείτε την προσοχή σας να αποσπάται. Κάντε ένα διάλειμμα και δείτε πώς θα πάνε τα πράγματα – αργότερα η κατάσταση μπορεί να εξελιχθεί φανταστικά.

Ιχθύες

Ένα ραντεβού για πρωινό ή brunch εξελίσσεται τέλεια – φαίνεστε υπέροχοι/ες (ακόμη και αν έχετε το λουκ «μόλις σηκώθηκα από το κρεβάτι») και αισθάνεστε ακόμη καλύτερα – αν τα άστρα έχουν το μερίδιο τους σε αυτό. Για απόψε το βράδυ σας συμβουλεύουμε να μείνετε σπίτι μόνοι ή με κάποιο φίλο.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments