Αθλητισμός

Γιαννούλης Λαρετζάκης: Η FIBA τον έστειλε στον Παναθηναϊκό

Γιαννούλης Λαρετζάκης: Η FIBA τον έστειλε στον Παναθηναϊκό
Γιαννούλης Λαρετζάκης: Η FIBA έκανε πολλά λάθη στις πληροφορίες των παικτών της Εθνικής μας ομάδας.

Γιαννούλης Λαρετζάκης: Η εθνική ομάδα μπάσκετ βρίσκεται στην Κίνα και συνεχίζει την προετοιμασία της για το Μουντομπάσκετ. Το ρόστερ της ομάδας έχει κλείσει και οι άνθρωποι της FIBA άρχισαν να ενημερώνουν το σάιτ τους. Για κάθε ομάδα υπάρχει το πλήρες ρόστερ και σχετικές πληροφορίες για κάθε αθλητική. Ωστόσο οι άνθρωποι της ομοσπονδίας έχουν κάνει αρκετά λάθη σχετικά με τους διεθνής μας.

Σε ορισμένες περιπτώσεις δεν έχουν ενημερωθεί για τις μεταγραφές που έκαναν πρόσφατα οι διεθνείς μας. Για παράδειγμα ο Αντώνης Κόνιαρης παρουσιάζεται ακόμα σαν παίκτης του ΠΑΟΚ. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τον Θανάση Αντετοκούνμπο που εμφανίζεται σαν παίκτης του Παναθηναϊκού και όχι των Μπακς. Ωστόσο το αποκορύφωμα είναι με την περίπτωση του Γιαννούλη Λαρετζάκη.

Γιαννούλης Λαρετζάκης: Τον έντυσαν στα “πράσινα”

Ο πρώην γκαρντ της ΑΕΚ έμεινε ελεύθερος και δεν έχει βρει ακόμα ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Αυτό δεν εμπόδισε τους ανθρώπους της FIBA να τον στείλουν στον Παναθηναϊκό. Αν κάποιος μπει στο ρόστερ της Εθνικής βλέπει τον Γιαννούλη Λαρετζάκη σαν παίκτη των “πρασίνων”. Η αλήθεια είναι ότι στο παρελθόν το όνομα του έμπειρου αθλητή έχει “παίξει” στο ρεπορτάζ της ομάδας.

Ωστόσο ο πρώην παίκτης της “Ένωσης” έχει ειδική ρήτρα αξίας 200.000 ευρώ κάτι που σημαίνει ότι η περίπτωση του είναι πολύ δύσκολη. Αυτή τη στιγμή το πιθανότερο σενάριο θέλει τον Λαρετζάκη να καταλήγει σε ομάδα του εξωτερικού. Κατά πάσα πιθανότητα σε σύλλογο της Ισπανίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments