Αθλητισμός

Ίλια Ιβιτς: Φήμες για επιστροφή του στην ΑΕΚ

Ίλια Ιβιτς: Φήμες για επιστροφή του στην ΑΕΚ
Ίλια Ιβιτς: Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Σέρβος είναι μέσα στους υποψήφιους για να αντικαταστήσει τον Νίκο Λυμπερόπουλο.

Ίλια Ιβιτς: Την επόμενη ημέρα της ΑΕΚ, με πολλή πίεση λόγω των ραγδαίων εξελίξεων και αποφάσεων, προσπαθεί να βάλει σε μια σειρά ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο Γκουστάβο Πογέτ είναι ο βασικός υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Μιγκέλ Καρντόσο, ωστόσο υπάρχει ανοιχτό και το θέμα του τεχνικού διευθυντή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Ίλια Ίβιτς, τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ επί εποχής Ντέμη Νικολαΐδη στην προεδρία της ομάδας, είναι ένας από τους ανθρώπους που απασχολούν τον ισχυρό άνδρα της Ένωσης. Μάλιστα, λέγεται ότι έχει ήδη γίνει επαφή μεταξύ των δύο ανδρών, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για συνεργασία.

Ακούστηκε και το όνομα του πρώην τ.δ. του Άρη, Ντίνου Διαμαντόπουλου, ωστόσο αν και επί σειρά ετών οπαδός της ΑΕΚ, δεν φαίνεται ότι αυτή τη στιγμή αποτελεί ισχυρή υποψηφιότητα ως πιθανός αντικαταστάτης του Νίκου Λυμπερόπουλου.

Νίκος Κωστένογλου: Πήγε στα γραφεία της ΑΕΚ – Τον θέλουν για υπηρεσιακό

Όλα δείχνουν επιστροφή Νίκου Κωστένογλου στην πρώτη ομάδα της ΑΕΚ, έπειτα από την απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη να απομακρύνει από την τεχνική ηγεσία τον Μιγκέλ Καρντόσο, αλλά και τον Νίκο Λυμπερόπουλο από τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή. Ο Νίκος Κωστένογλου βρίσκεται στα γραφεία της Ένωσης στο Μαρούσι και συζητάει αυτή τη στιγμή πώς θα κινηθεί η ομάδα από εδώ και πέρα.

Οι πρώτες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν μετά την απομάκρυνση Καρντόσο θέλουν τον Κωστένογλου να αναλαμβάνει υπηρεσιακός προπονητής για τα ματς με Τραμπζονσπόρ και Αστέρα Τρίπολης, δηλαδή μέχρι τη διακοπή της Super League 1 για τις εθνικές ομάδες. Από εκεί και πέρα δεν αποκλείεται η ΑΕΚ ν’ ανακοινώσει τον νέο της προπονητή με τον Γκας Πογέτ να διαφαίνεται ως ο πρώτος στόχος του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments