Αθλητισμός

Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο: Βάζει “φρένο” στην απόκτηση φορ ο Ισπανός

Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο: Βάζει “φρένο” στην απόκτηση φορ ο Ισπανός
Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο: Οι εμφανίσεις του Ισπανού σέντερ φορ βάζουν στην άκρη τις σκέψεις για απόκτηση άλλου επιθετικού στον Ολυμπιακό.

Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο: Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του περσινού Ολυμπιακού ήταν το εύκολο γκολ. Οι “ερυθρόλευκοι” δημιουργούσαν πολλές φάσεις, ωστόσο δεν υπήρχε ο κατάλληλος παίκτης για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Αυτό οδήγησε τον Πέδρο Μαρτίνς να ζητάει επίμονα την απόκτηση επιθετικού. Το όνομα του Μάρκους Μπεργκ “έπαιξε” για αρκετές μέρες στο ρεπορτάζ της ομάδας, αλλά τελικά ο Σουηδός επέλεξε την Κρασνοντάρ.

Τελικά, οι Πειραιώτες έκαναν δικό τους του Γουσέφ Ελ Αραμπί. Ο έμπειρος επιθετικός δεν έχει εγκλιματιστεί πλήρως, ενώ υπήρχε η σκέψη να αποκτηθεί άλλος ένας παίκτης για την κορυφή της επίθεσης. Με την επικείμενη πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Πέδρο Μαρτινς θέλει να έχει όσο περισσότερες λύσεις καθώς οι σεζόν είναι μεγάλη και τα παιχνίδια πολλά και απαιτητικά.

Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο: Σε δεύτερη μοίρα οι σκέψεις για φορ

Σύμφωνα με τον Κόκκινο πρωταθλητή οι εμφανίσεις του Ισπανού έχουν κάνει τους ανθρώπους της ομάδας να σκέφτονται αν χρειάζεται να αποκτηθεί άλλος σέντερ φορ. Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά: Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο έχει πραγματοποιήσει πολύ δυναμικό ξεκίνημα και ήδη έχει πετύχει πολύ σημαντικά τέρματα πρόκρισης απέναντι σε Βικτόρια Πλζεν και Κράσνονταρ. Αυτή τη στιγμή η επιθετική τριάδα αποτελείται από τον Ισπανο φορ, τον Ελ Αραμπί και τον Φιορίν Ντουρμισάι.

Το σενάριο για την απόκτηση ενός ακόμα φορ «παίζει» για την ενίσχυση στην κορυφή της επίθεσης αν και μετά από τη δυναμική εκκίνηση του Γκερέρο, στο μεγάλο λιμάνι κάνουν δεύτερες σκέψεις προκειμένου να πορευτούν με αυτή την τριάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments