Lifestyle

Blake Lively: Ο Ryan Reynolds της ευχήθηκε με τις χειρότερες φωτογραφίες τους (pics)

Blake Lively: Ο Ryan Reynolds της ευχήθηκε με τις χειρότερες φωτογραφίες τους (pics)
Blake Lively: Σε όλες τις φωτογραφίες η πανέμορφη ηθοποιός είναι θολή, κουνημένη, δεν κοιτάει την κάμερα, έχει κλειστά μάτια, ή δείχνει κάπως περίεργη.

Η Blake Lively έκλεισε τα 32 της χρόνια και ο σύζυγός της, Ryan Reynolds, αποφάσισε να της ευχηθεί για τα γενέθλιά της με τον μοναδικό τρόπο του – με ένα «φωτογραφικό» τρολάρισμα στο Instagram. Ο διάσημος ηθοποιός δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες στο Instagram ειδικά για την περίσταση.

Ο διάσημος ηθοποιός και γνωστό «πειραχτήρι» του Hollywood δημοσίευσε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μερικές όχι τόσο κολακευτικές φωτογραφίες μαζί με την σύζυγό του, στις οποίες η Blake Lively είτε έχει μάτια της κλειστά, είτε είναι θολή ή είτε δεν κοιτάζει καν την κάμερα.

«Χαρούμενα γενέθλια Blake Lively», ήταν το λακωνικό σχόλιο του στη λεζάντα της ανάρτησης του.

Το ζευγάρι μας έχει συνηθίσει σε αστείες δημοσιεύσεις, διαλόγους και “τρολαρίσματα”. Για παράδειγμα, το 2017, ο Reynolds ευχήθηκε στη σύζυγό του με μια φωτογραφία τους, από την οποία έχει κόψει την Lively.

Στα δικά του γενέθλια, εκείνη απάντησε με μια δημοσίευση στην οποία γράφει “χρόνια πολλά μωρό μου” κάτω από μια φωτογραφία του Reynolds με τον Gosling, από την οποία έχει κόψει τον Reynolds.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments