Διεθνή

Μελάνια Τραμπ: Το λάγνο βλέμμα στον Τζάστιν Τριντό έκανε χαμό στο Twitter

Μελάνια Τραμπ: Το λάγνο βλέμμα στον Τζάστιν Τριντό έκανε χαμό στο Twitter
Μελάνια Τραμπ: Η πρώτη κυρία της Αμερικής έγινε viral με αφορμή ένα...λάγνο βλέμμα προς τον Καναδό πρωθυπουργό

Μελάνια Τραμπ: Η σύζυγος του πλανητάρχη βρίσκεται στο πλευρό του στη σύνοδο κορυφής των G7. Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν πολλά και κρίσιμα για το μέλλον του πλανήτη, ωστόσο η Μελάνια Τραμπ βρήκε τον τρόπο να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα. Η πρώτη κυρία της Αμερικής φορούσε ένα εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα και σαν να μην έφτανε αυτό, ο φωτογραφικός φακός την έπιασε να κοιτάζει…λάγνα τον Τζάστιν Τριντό, πρωθυπουργό του Καναδά.

Φυσικά αυτό το περιστατικό προκάλεσε έναν μικρό χαμό στο twitter. Η σκηνή πυροδότησε πολλά σχόλια και στο Twitter, όπου δημιουργήθηκε μάλιστα και το εξής χάστανγκ #MelaniaLovesTrudeau. Δείτε μερικά από τα καλύτερα:

Πολιτικός των Δημοκρατικών έσπευσε να αφήσει αιχμές για τη στάση της Μελάνια. Η πρώην σύμβουλος της Χίλαρι Κλίντον, Τζέσι Φέργκιουσον έγραψε στο Twitter: «Όλοι θα έπρεπε να βρουν κάποιον να τους κοιτάζει με τον τρόπο που κοιτά τον – προσέξτε – Τζάστιν Τριντό». Στην οικογενειακή φωτογραφία, την ώρα που όλοι οι ηγέτες χαιρετούσαν ο ένας τον άλλον, ήρθε και η σειρά του Ντόναλντ Τραμπ να χαιρετήσει την Μέρκελ. Κι ενώ ο Τραμπ κλείνει τα δύο του μάτια και κλίνει προς την Μέρκελ, η Γερμανίδα καγκελάριος δείχνει απροετοίμαστη για το φιλί – μάλλον θα περίμενε μια χειραψία – και προς στιγμή δεν ξέρει πως να αντιδράσει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments