Lifestyle

Frangelico: Συνεχίζουν οι Γιαννιάς – Χολίδης

Frangelico: Συνεχίζουν οι Γιαννιάς – Χολίδης
Frangelico: Το πιο μακρά σε διάρκεια φετινό καλοκαιρινό σχήμα, αγγίζοντας τους 4 μήνες επιτυχίας υποδέχεται το κοινό της νυχτερινής Αθήνας στο αγαπημένο στέκι της παραλιακής.

Frangelico: Μετά και από την σύντομη διακοπή την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου ο Γιώργος Γιαννιάς, ο Χρήστος Χολίδης και η Ελευθερία Ελευθερίου δίνουν και πάλι ραντεβού στη σκηνή του Frangelico από αυτή την Παρασκευή 23/8 και κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο. Το πιο μακρά σε διάρκεια φετινό καλοκαιρινό σχήμα, αγγίζοντας τους 4 μήνες επιτυχίας υποδέχεται το κοινό της νυχτερινής Αθήνας στο αγαπημένο στέκι της παραλιακής.

Οι πολυάριθμες επιτυχίες και η αύρα επί σκηνής των καλλιτεχνών συνεχίζουν να κάνουν μαγικά τα βράδια μας στο Frangelico.

Χρήστος Χολίδης: Έτσι θα λέγεται η νέα του επιτυχία

Με μια νέα επιτυχία ετοιμάζεται να επιστρέψει ο Χρήστος Χολίδης πολύ σύντομα. Το νέο του single θα έχει τον τίτλο «Στο σπίτι μου χαράματα» και δεν πρόκειται για ένα νέο τραγούδι αλλά και μια νέα διασκευή της ομότιτλης κλασικής επιτυχίας του Μιχάλη Μενιδιάτη.

Τους στίχους και τη μουσική στο τραγούδι υπέγραψε ο Γιώργος Κοινούσης, ενώ μαζί με το τραγούδι θα κυκλοφορήσει και το βίντεο κλιπ τα γυρίσματα του οποίου έγιναν στο Κάιρο. Δες παρακάτω την ανάρτηση που έκανε το αγαπημένος καλλιτέχνης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments