Αθλητισμός

Λεονάρντο Κούτρης: Νέες επαφές με Μαγιόρκα

Λεονάρντο Κούτρης: Νέες επαφές με Μαγιόρκα
Λεονάρντο Κούτρης: Η Μαγιόρκα έχει ανοίξει νέο κύκλο επαφών με την πλευρά του Ολυμπιακού για την απόκτηση του διεθνή μπακ.

Λεονάρντο Κούτρης: Ο Ολυμπιακός επέστρεψε με κάθε επισημότητα στους ομίλους του Champions League. Οι “ερυθρόλευκοι” θα βάλουν στα ταμεία τους ένα σημαντικό ποσό που θα τους δώσει άλλη άνεση στα μεταγραφικά. Ωστόσο αυτό δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να μπουν περισσότερα χρήματα στα ταμεία του συλλόγου από κάποια μεγάλη πώληση παίκτη σε ομάδα του εξωτερικού. Αρκετοί ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων.

Ένας από αυτούς είναι ο Λεονάρντο Κούτρης. Ο νεαρός μπακ είναι βασικό στέλεχος τα τελευταία δυο χρόνια, ωστόσο δεν έχει πάρει μέρος στην προσπάθεια που έκανε ο Ολυμπιακός στα προκριματικά του Champions League. Ο διεθνής αμυντικός δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και όλα συνηγορούν ότι ο παραγκωνισμός του έχει να κάνει με το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων για την απόκτηση του.

Λεονάρντο Κούτρης: Νέο μπάσιμο της Μαγιόρκα

Η μετακίνηση του 24χρονου αμυντικού στον ισπανικό σύλλογο φημολογείται εδώ και καιρό, όμως, όπως αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», τα τελευταία 24ωρα οι Ισπανοί επανήλθαν δυνατά στο προσκήνιο.

Συγκεκριμένα, έχουν ξεκινήσει νέες επαφές με τον Ολυμπιακό, προτείνοντας δύο-τρεις διαφορετικούς τρόπους που θα μπορούσε να ολοκληρωθεί το deal.  Για παράδειγμα, αγορά του 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή με ένα ποσό γύρω στα 2,5 εκατ. ευρώ, ή δανεισμό με υποχρεωτική οψιόν αγοράς με περισσότερα από 4 εκατ. ευρώ. Θυμίζουμε ότι στο παρελθόν το όνομα του Κούτρη έπαιξε έντονα και στο ρεπορτάζ της Μαρσέιγ. Ωστόσο η Γαλλική ομάδα δεν προχώρησε ποτέ σε επίσημη πρόταση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments