Αθλητισμός

Μιγκέλ Καρντόσο: Οι περίεργες στιλιστικές επιλογές

Μιγκέλ Καρντόσο: Οι περίεργες στιλιστικές επιλογές
Μιγκέλ Καρντόσο: Ο Πορτογάλος τεχνικός έδωσε τροφή για πολλά σχόλια για τις στιλιστικές του επιλογές.

Μιγκέλ Καρντόσο: Ο Πορτογάλος τεχνικός αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ εδώ και δυο ημέρες. Μετά την απομάκρυνση του βγήκαν προς τα έξω κάποιες ιστορίες που δεν είχαν γίνει γνωστές μέχρι σήμερα. Μια από αυτές αφορά τις στιλιστικές επιλογές του πρώην κόουτς της Ένωσης. Ο έμπειρος τεχνικός έδινε μεγάλη βάση στην εμφάνιση του. Ήθελε όλα τα ρούχα του να είναι εφαρμοστά προκειμένου να φαίνεται η γράμμωση του.

Ωστόσο αυτή η εμμονή του δημιούργησε προβλήματα στους ανθρώπους της ΑΕΚ. Τα ρούχα που δόθηκαν στον Πορτογάλο ήταν λίγο πιο…αεράτα για τα γούστα του. Η αντίδραση του Καρντόσο ήταν να επιστρέψει τα ρούχα προκειμένου να του τα μικρύνουν. Αυτό δεν ήταν εύκολο να γίνει με κάποια ρούχα με αποτέλεσμα να δανειστεί κάποια ρούχα από το υλικό που υπήρχε για τα τμήματα υποδομής.

Μιγκέλ Καρντόσο: Οι παραξενιές του με τα ρούχα

Όλα τα παραπάνω τα έφερε στη δημοσιότητα το sportime. Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά: “O Πορτογάλος προπονητής έχει μία λατρεία στα κολλητά ρούχα. Είναι σε καλή σωματική κατάσταση και κανείς δεν μπορεί να τον αδικήσει.Έλα όμως που τα ρούχα που του δόθηκαν από την ΑΕΚ, για τις προπονήσεις και κάθε λογής αθλητική χρήση, δεν ήταν του γούστου του.

Ήταν μεγαλύτερο μέγεθος από αυτά που συνήθως φοράει. Οπότε τα επέστρεψε για να… μικρύνουν! Και να ταιριάζουν πάνω σαν δεύτερο… δέρμα.Για κάποια ήταν εύκολη η μεταποίηση. Για άλλα, όμως, όχι. Και εκεί ήρθε η τρόπον τινά πατέντα.Όσα ρούχα έλειπαν βρέθηκαν από τις ακαδημίες της ΑΕΚ. Νούμερα, δηλαδή, για μεγάλα αγόρια. Και όλοι ήταν ικανοποιημένοι. Τώρα τι θα απογίνουν τα μεταποιημένα ρούχα του Καρντόσο μετά την αποπομπή του από τον πάγκο της ΑΕΚ; Θα δείξει…”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments