Αθλητισμός

Παπ Αμπού Σισέ: Γαλλική ομάδα προσφέρει 10 εκατομμύρια

Παπ Αμπού Σισέ: Γαλλική ομάδα προσφέρει 10 εκατομμύρια
Παπ Αμπού Σισέ: Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ομάδα από την Γαλλία προσφέρει στον Ολυμπιακό 10 εκατομμύρια ευρώ.

Παπ Αμπού Σισέ: Τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός έχει πραγματοποιήσει πολλές πωλήσεις ποδοσφαιριστών σε μεγάλες ομάδες του εξωτερικού. Μάλιστα, τα ποσά που έχει βάλει στα ταμεία του είναι τεράστια, ειδικά για τα Ελληνικά δεδομένα. Δεν αποκλείεται και φέτος το καλοκαίρι να γίνει μια μεγάλη πώληση. Δεν είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές των “ερυθρόλευκων” που έχουν εντυπωσιάσει και το όνομα τους φιγουράρει στα ρεπορτάζ ομάδων του εξωτερικού.

Μια από αυτές τις περιπτώσεις είναι ο Παπ Αμπού Σισέ. Ο Σενεγαλέζος στόπερ είναι εξαιρετικός τα τελευταία δυο χρόνια και αρκετοί πιστεύουν πως ήρθε η ώρα να εξαργυρώσει τις καλές εμφανίσεις του. Σύμφωνα με το «Sportime», υπάρχει γαλλική ομάδα, η οποία έχει ρωτήσει για τον Σενεγαλέζο στόπερ και δεν αποκλείεται να κάνει την κίνησή της.

Παπ Αμπού Σισέ: Τρελά λεφτά

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι το ποσό που θα προσφέρει θα βρίσκεται γύρω στα 10 εκατομμύρια ευρώ, ώστε να τον κάνει δικό της. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα είναι πια στην ευχέρεια των Πειραιωτών να αποφασίσουν, αν προτίθενται να κάνουν… εκπτώσεις ή αν τελικά κάνουν ένα βήμα πίσω και παραχωρήσουν τον παίκτη. Οι «ερυθρόλευκοι», βέβαια, πολύ δύσκολα θα βρουν στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου το ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ που απαιτούν, αλλά πιστεύουν πως δεν είναι απίθανο να έρθει μια τέτοια πρόταση.

Παράλληλα, στον Ολυμπιακό περιμένουν πρόταση και για τον Λεονάρντο Κούτρη. Ο νεαρός μπακ βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μαγιόρκα και οι τελευταίες πληροφορίες μιλάνε για νέα προσέγγιση της Ισπανικής ομάδας για την απόκτηση του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments