Ελλάδα

Σάκης Αρναούτογλου: Ανέβασε post έκπληξη για τον γιο του

Σάκης Αρναούτογλου: Ανέβασε post έκπληξη για τον γιο του
Σάκης Αρναούτογλου: Μία ανάρτηση έκπληξη έκανε ο γνωστός προγνωστής καιρού.

Σάκης Αρναούτογλου: Ο γνωστός προγνωστής καιρού μας έχει συνηθίσει σε αναρτήσεις στο facebook για τα καιρικά φαινόμενα που αναμένεται να επικρατήσουν στη χώρα μας τις επόμενες ημέρες. Όμως λόγω των ημερών ο Σάκης Αρναούτογλου αποφάσισε να δώσει τα συγχαρητήριά του στους επιτυχόντες των Πανελληνίων.

Ανάμεσά στους επιτυχόντες είναι και ο 18χρονος γιος του Σάκη Αρναούτογλου, ο όποιος πρόσφατα ενηλικιώθηκε. «Συγχαρητήρια σε όλες και σε όλους τους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων και φυσικά στον ενήλικο πλέον γιο μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σάκης Αρναούτογλου.

Δείτε την ανάρτηση:

Συγχαρητήρια σε όλες και σε όλους τους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων και φυσικά στον ενήλικο πλέον γιο μου 🙂

Gepostet von Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou am Dienstag, 27. August 2019

Αλλάζει ο καιρός τις επόμενες μέρες – Τι προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου

Ο Σάκης Αρναούτογλου είχε επισημάνει, μέσω ανάρτησής του στο facebook τις προηγούμενες ημέρες, το ότι δεν θα υπάρξει κάποια αξιόλογη μεταβολή του καιρού μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας. Κάτι που συνέβη, με το κύριο χαρακτηριστικό των ημερών να είναι οι σχετικά υψηλές θερμοκρασίες και ισχυροί άνεμοι, κυρίως στο Αιγαίο. Σε νέα ενημέρωσή του, ο Σάκης Αρναούτογλου μας παρουσιάζει το μετεώγραμμα για τον καιρό των επόμενων δέκα ημερών.

Στη νέα του ανάρτηση, η οποία ανέβηκε στον λογαριασμό του στο facebook το απόγευμα της Κυριακής, αναφέρονται τα εξής: “Κάθε μέρα κι ένα “τσικ” λιγότερη ζέστη.. Διαβάστε προσεκτικά την επεξήγηση για υπολογίστε χοντρικά τη θερμοκρασία στην περιοχή σας!”. Πράγματι, στην εικόνα παρουσιάζονται οι πτωτικές τιμές της θερμοκρασίας, όσο πλησιάζουμε προς τον Σεπτέμβρη, με τη διαφορά να είναι αισθητή. Για παράδειγμα, σήμερα Κυριακή, η μέση μέγιστη θερμοκρασία φτάνει τους 36 βαθμούς, ενώ στις 3 Σεπτεμβρίου δεν θα ξεπεράσει τους 32.

Στο μετεώγραμμα υπάρχουν μάλιστα και οι εξής σημειώσεις: “Για τις παράκτιες περιοχές και τα νησιά υπολογίστε 3-5 βαθμούς χαμηλότερη τη μέγιστη θερμοκρασία, ενώ για τα ορεινά υπολογίστε 3-5 βαθμούς χαμηλότερη και τη μέγιστη και την ελάχιστη θερμοκρασία”.

Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments