Lifestyle

Μυρτώ Αλικάκη: Απάντησε στις φήμες για ανορεξία

Μυρτώ Αλικάκη: Απάντησε στις φήμες για ανορεξία
Μυρτώ Αλικάκη: Η διάσημη ηθοποιός απάντησε στις φήμες που την θέλουν να έχει νευρική ανορεξία.

Μυρτώ Αλικάκη: Το τελευταίο διάστημα οι φήμες για την υγεία της γνωστής ηθοποιού δίνουν και παίρνουν. Μάλιστα, αρκετά δημοσιεύματα ανέφεραν πως η Μυρτώ Αλικάκη πάσχει από νευρική ανορεξία. Τα δημοσιεύματα αυτά έκαναν έξαλλη τη διάσημη ηθοποιό, η οποία πρόσφατα ανέβασε δύο βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που την δείχνουν στην Κρήτη να τρώει σαν…να μην υπάρχει αύριο.

Και όμως ούτε αυτές οι αναρτήσεις ήταν ικανές να σταματήσουν την παραφιλολογία. Σε σημερινή (28/8) της εμφάνιση στην πρωινή εκπομπή του ALPHA απάντησε χαρακτηριστικά: «Ήμουν σίγουρη ότι θα με ρωτήσετε. Το θεωρώ εντελώς γελοίο αυτό το θέμα, με συγχωρείτε που το λέω έτσι. Δεν είναι είδηση, είναι παραπληροφόρηση, είναι κίτρινη δημοσιογραφία.

Ο καθένας μπορεί να γράφει ό,τι θέλει κάτω από τις φωτογραφίες οποιουδήποτε, ότι θεωρεί πως μοιάζω με ανορεξική ή οτιδήποτε. Και μετά αυτό, μια μερίδα κάποιων δημοσιογράφων, το αναπαράγουν και το κάνουν αυτό που το κάνουν. Είναι μια είδηση που δεν υπάρχει. Δεν θέλω να πούμε τίποτα άλλο γύρω από αυτό γιατί ξέρω πάρα πολύ καλά πώς δουλεύει αυτό το παιχνίδι και κάθε φορά που μιλάς, αυτό το πράγμα διογκώνεται…»

Μυρτώ Αλικάκη: Σύντομα βιογραφικά στοιχεία

Η Μυρτώ Αλικάκη (Παρίσι, 14 Ιουνίου 1972) είναι Ελληνίδα ηθοποιός. Είναι απόφοιτος της Γαλλικής Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής του Καρόλου Κουν. Υπήρξε παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό Πέτρο Λαγούτη και έχουν αποκτήσει δύο γιούς : τον Δημήτρη που γεννήθηκε το 2002 και τον Γιώργη που γεννήθηκε το 2006. Είναι κυρίως γνωστή για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά Αναστασία. Κατοικεί στα Ιλίσια της Αθήνας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments