Πολιτισμός

Τομ Χόλαντ: Μίλησε για το μέλλον του Spider-Man

Τομ Χόλαντ: Μίλησε για το μέλλον του Spider-Man
Τομ Χόλαντ: Ο νεαρός ηθοποιός μίλησε για τη διαμάχη της Disney με την Sony για τα δικαιώματα του Spider-Man.

Τομ Χόλαντ: Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στο D23 Expo της Disney, ο ηθοποιός Τομ Χόλαντ μίλησε σχετικά με το μέλλον του Spider-Man.  «Βασικά, έχουμε κάνει πέντε μεγάλες ταινίες. Ήταν πέντε εκπληκτικά χρόνια. Ήταν τα χρόνια της ζωής μου «, δήλωσε ο Τομ Χόλαντ στο Entertainment Weekly απαντώντας στα ερωτήματα που έχουν προκύψει για το εάν θα συνεχιστεί το franchise του Spider-Man μετά από την είδηση ότι η Disney και η Sony δεν μπόρεσαν να καταλήξουν σε συμφωνία για το μέλλον του υπερήρωα.

«Ποιος ξέρει τι μας επιφυλάσσει το μέλλον; Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι θα συνεχίσω να παίζω τον Spider-Man. Θα είναι τόσο διασκεδαστικό, ωστόσο επιλέγουμε να το κάνουμε. Το μέλλον για τον Spider-Man θα είναι διαφορετικό, αλλά θα είναι εξίσου εκπληκτικό και καταπληκτικό και θα βρούμε νέους τρόπους για να τον καταστήσουμε ακόμη πιο φρέσκο». Οι θαυμαστές του υπερήρωα έχουν ενώσει τις φωνές τους εκφράζοντας την απογοήτευσή τους, καθώς η Disney και η Sony δεν μπορούν να καταλήξουν σε συμφωνία για το πώς θα συνεχίσουν να μοιράζονται και να συγχρηματοδοτούν τις ταινίες Spider-Man.

Καθήλωσε το τρέιλερ του Star Wars

Εκτός από την ενημέρωση του Τομ Χόλαντ για το μέλλον του Spider-Man οι φίλοι της Disney είχαν την ευκαιρία να δουν το νέο τρέιλερ του Star Wars “The rise of Skywallker”. Το βίντεο ξεκινάει με μια αναδρομή σε σκηνές που συμμετέχουν τα μέλη της οικογένειας Skywallker από παλιότερες ταινίες του franchise.

H σκηνή που σίγουρα θα προκαλέσει πολλές συζητήσεις μέχρι να βγει η ταινία στους κινηματογράφους είναι αυτή που δείχνει τη Rey με μαύρη κουκούλα να κρατάει ένα κόκκινο lightsaber με δύο άκρες, παρόμοιο με αυτό του Darth Maul. Αυτή η σκηνή αφήνει να εννοηθεί ότι η πρωταγωνίστρια θα αφήσει την σκωπτική πλευρά της δύναμης να την κυριεύσει. Βέβαια δεν είναι η πρώτο φορά που το μοντάζ ενός τρέιλερ μας έχει δώσει λάθος εντυπώσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments