Αθλητισμός

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Με παπούτσια “Ελλάδα” στο Παγκόσμιο της Κίνας

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Με παπούτσια “Ελλάδα” στο Παγκόσμιο της Κίνας
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο Greek Freak παρουσίασε τα παπούτσια που θα φορέσει στα ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει παπούτσι ειδικό για την περίσταση. Ο MVP του NBA και ηγέτης της Εθνικής Μπάσκετ, παρουσίασε σήμερα το ειδικό σετ το οποίο θα φοράει στα παρκέ της Κίνας, ευελπιστώντας σε διάκριση με την επίσημη αγαπημένη. Το παπούτσι ονομάζεται “Ελλάδα” και είναι ειδικά φτιαγμένο για τις υποχρεώσεις του Γιάννη στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019. Το μπλε και το άσπρο κυριαρχούν, ενώ ο Γιάννης ανέφερε ότι η χρυσή λεπτομέρεια στο πλάι συνδέεται με την ελπίδα του «για το χρυσό που θέλω να κερδίσουμε». Στην ανάρτησή του, ο Γιάννης αναφέρει τα εξής: «Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να παίζω για τη χώρα μου! Είναι μεγάλη μου τιμή και είμαι ευλογημένος που θα φορέσω το “Nike Zoom Freak 1 Greece” για πρώτη φορά στο Παγκόσμιο της Κίνας!».

Το παπούτσι του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Αποθεώθηκε ο Γιάννης

Ο Έλληνας σταρ θεωρείται ο κορυφαίος παίκτης του Μουντομπάσκετ της Κίνας. Αρκετοί αρθρογράφοι σε Αμερική και Ευρώπη τον τοποθετούν στην κορυφή της λίστας των καλαθοσφαιριστών που θα συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Την σκυτάλη πρόσφατα πήρε η “Gazzetta dello sport” η οποία σε χθεσινό δημοσίευμα της ανέφερε πως «για πρώτη φορά ο καλύτερος παίκτης του κόσμου δεν είναι Αμερικανός αλλά Έλληνας, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο».

Σε άλλο σημείο το δημοσίευμα ανέφερε: «Δε χρειάζεται να επαναλάβουμε πόσα πράγματα μπορεί να κάνει αυτός ο παίκτης. Τα είπε πρόσφατα ένας συμπαίκτης του, ο Μπρουκ Λόπεζ: «Μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερος από ότι είναι σήμερα, κάτι που θα είναι τρομακτικό για όλο το ΝΒΑ».

Τα σχόλια αυτά έρχονται ως συνέχεια του αφιερώματος που έκανε χθες η FIBA στον Αντετοκούνμπο. Η FIBA δημιούργησε ένα εξαιρετικό promo video με θέμα την Εθνική Ελλάδας και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Στο βίντεο, ένα κοριτσάκι σε κάποιο βαγόνι του μετρό διαβάζει κώμικ με ήρωα τον Γιάννη και μονολογεί: «Θα σας πω για τον Greek Freak. Όταν θέλει την μπάλα την κερδίζει, όταν θέλει να σκοράρει , σκοράρει. Φέτος το καλοκαίρι ο Greek Freak έρχεται να κερδίσει και δεν τον σταματάει τίποτα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments